Pirmą kartą portalo 5braskes.lt istorijoje – vakarėlis, skirtas apdovanoti portale vykdyto konkurso nugalėtoją! Kelias savaites mūsų portale vyko konkursas „Tobulesnė tu“. Merginos siuntė savo nuotraukas, iliustruojančias blogą įprotį ir rašė, kuo tobulesnėmis norėtų būti.

Konkursas vyko ir įvyko, nugalėtoja jau išrinkta, tačiau kas ji – dar neatskleista. O kad merginos laimė būtų dar didesnė, šį ketvirtadienį (vasario 19 d.) visos konkurso dalyvės ir 5braskes.lt skaitytojos yra kviečiamos į nemokamą renginį su dovanėlėmis, kokteiliais, keksiukais ir puikia muzikine programa. Renginio metu ir bus paskelbta ta laimingoji, kurios svajonę įgyvendins „Bayer HealthCare“!

Susidomėjai? Skaityk toliau.

Kur: kokteilių namuose „Salionas“ (K. Sirvydo g. 6, Vilnius)

Kada: vasario 19 d. (ketvirtadienis), duris atveriame 20 val.

RENGINYS NEMOKAMAS

Pirmos 50 į vakarėlį atėjusių merginų bus apdovanotos:

nemokamu vakaro kokteiliu #Adios;

dailiu ir be proto skaniu keksiuku iš „Liu Patty“ saldumynų kepyklėlės;

renginio partnerių VIVI.lt dovanomis.

Žadėjome muzikos? Žadėjome. Vakarėlyje gros puikioji Aistė Lasytė, šiemet laimėjusi „Auksinį balsą“, kartu su ja – svingo grupė „The Schwings“, pažadame –  bus ritmiškai karšta!

#AdiosBlogiemsIprociams vakarėlį ves mūsų braškių braškė Rimantė Kulvinskytė, kuri visas merginas pakvies atsikratyti savo blogų įpročių – paleisti juos balionais į dangų viduryje vakarėlio!

Vakarėlį fotografuos HeadShooter.lt ir filmuos „400 Blows Studio“ – visas renginio nuotraukas galėsite gauti asmeniškai!

Prisijunk prie visų drąsių merginų, kurias „Bayer HealthCare“ įkvėpė ryžtis svarbiems pokyčiams gyvenime ir drąsiai prisiimti atsakomybę už savo sprendimus. Pasaulinė kampanija #YourPerfectMatch (liet.: #MetasSvajoniųPokyčiams) buvo adaptuota Lietuvai ir vienai laimingajai buvo suteikta galimybė išpildyti savo svajonę pasikeisti. Lietuvoje vykdoma kampanija sužavėjo ir ugningąją Rimantę Kulvinskytę, ir vieną populiariausių Lietuvos vlogerių Chanelette.

Pst, mes irgi ten būsime!