Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

BOTOKSO INJEKCIJOS

Moterys, pritariančios botokso injekcijoms, turėtų apsvarstyti: ar verta dėl laikino grožio apsunkinti bendravimą su aplinkiniais. Raukšles lyginame, o šalutinis tokio grožio poveikis  bendravimo problemos. Tai išsiaiškino Pietų Karolinos universiteto (JAV) mokslininkai, skelbia The Daily Mail.

Nuotr. Shutterstock

ATJAUNINIMO PROCEDŪROS IŠ... IŠMATŲ, SPERMOS AR PLACENTOS

Šių procedūrų jokiais būdais nerekomenduojame išbandyti namuose, tačiau pasaulyje atsiranda ekstremalių moterų, kurios tiki, kad senovės išmintyje yra labai daug tiesos, todėl visas šias gėrybes tepasi ant savęs. 

Geišos savo gražiuosius veidus tepa pudra iš lakštingalos išmatų, nes jų fekalijose yra pakankamai amino rūgščių, kurios minkština odą. Aišku, prieš tai jas sterilizuoja, pašalina visus toksinus, o tada smulkina iki tol, kol gaunami milteliai.

Ne vienas prabangus Londono grožio salonas šampūnų ir kondicionierių sudėtyje naudoja galvijų spermą. Na, ar tikrai plaukai labiau blizga, o galiukai nebesišakoja? Klientės rezultatais džiaugiasi. 

Iš placentos šiandien gaminami patys įvairiausi grožio produktai: veido kaukės, kremai, plaukų serumai. Natūralistės labai džiaugiasi, kad būtent tokia sudedamoji dalis atjaunina jų kūną. 

SPALVOTI PAŽASTŲ PLAUKAI

Visi puikiai žino, kad pastelinės spalvos karaliauja ant mados podiumų ir visų stileivų garderobuose. Tikriausiai pamenate ir ponius iš animacinių filmukų, kurių plaukai spindi visomis gražiausiomis spalvomis: rausva, gelsva, šviesiai mėlyną, kremine ir t.t. Tačiau tai − nauji mados skersvėjai.

Labai ekscentriškos bei drąsios merginos susivienijo ir „Instagram“ bei „Tumblr“ socialiniuose tinklapiuose publikuoja ne savo asmenukes, o... spalvotai nudažytų pažastų plaukų nuotraukas.  @ladypithair grupės narės drąsiai dalinasi nuotraukomis, kuriose jos tokios, kaip gamta sutvėrė: neskustomis pažastimis

Nuotr.: Instagram: @ladypithair