1. Кai grįšite namo iš vakarėlio, prasisek paltą ir stipriai priglusk prie vyro. Speneliai sustandės, ir karšta naktis prasidės! Jei vyras bus nepadauginęs alkoholio, žinoma.

2. Maudydamasi duše, paprašyk vyro, kad jis žele nupraustų krūtis, jas pamasažuotų. Bus proga tau įsitikinti, kad dar nė vienas iki šiol siūlytas vyrui darbas nesusilaukė tokio entuziazmo, kaip šis.

3. Nusirenk ir pasipuošk ilgais perlų karoliais ar metalo grandinėle (irgi ilga). Susijaudinsi, kai krūtis lies papuošalas, o partneris galės pažaisti karoliais, braukdamas per spenelius, krūtų griovelį. Vaizdas, kaip jie sukietėja, vyrą užves.

4. Užsisek nėrinių liemenėlę ir lieskis krūtimis prie vyro odos. Braukyk krūtimis jo nugarą, veidą, sėdmenis, papilvę. Rankomis jo kūno neliesk!

5. Užsivilk šilkinius seksualius apatinius, nueik į miegamąjį ir ryžtingai juos nusimesk. Naktinukais perbrauk per šlaunis, papilvę, o ilgiausiai jaudink krūtinę. Tada juos vėl apsivilk. Tegu dabar veiksmų imasi vyras.

6. Pamirkyk pirštą šokolado fondiu ar kokiame nors gėrime ir nupiešk maršrutą, kuriuo turėtų judėti vyro liežuvis. Kalvelės, pakalnės... Saldžios tos krūtys!

7. Patepk spenelius mėtiniu balzamu, kuriuo drėkini ir minkštini lūpas. Gali burna papūsti šalto vėjelio arba to paprašyti vyro. Tegu jis nulaižo balzamą, sudrėkina spenelius ir visas krūtis. Pojūčiai bus malonūs, patikėk.

8. Pažaiskite drugelius: paprašyk vyro, kad veidu priglustų prie krūtų ar jų tarpelio ir greitai mirksėtų. Blakstienos sukurs drugelio plasnojimo efektą.

9. Pasiūlyk jam pabaigti tau ant krūtų. Būk užsimerkusi arba užsirišk raištį ant akių – vyrą vaizdas dar labiau jaudins, kai tu nežinosi, kada tikėtis išsiliejimo. Gali pasirinkti ir „matymą“, jei jus abu tai jaudina.

10. Romantiškai nakčiai įsigyk permatomą liemenėlę arba su pusmėnulio kaušeliais, kurie tik prilaiko krūtis, o jos visos lieka atviros. Kai mylėsiesi, nenusiimk jos. Geras variantas yra ir valgoma liemenėlė.

11. Jei krūtinės dydis ir liežuvio ilgis leidžia, suspausk krūtis ir palaižyk spenelius. Atmink, jog tai padaryti lengviau, kai guli ant nugaros.

12. Glamonių metu krūtimis suimk vyro delną. Pasakyk savo fantaziją ar troškimą, kaip norėtum, kad dabar pamylėtų.

13. Gulėk ant nugaros, vyras virš tavęs. Krūtimis suimk jo penį. Jis gali judėti, o tu maigyk krūtis, kaitaliok spaudimo intensyvumą. Tai labai intymu, nes viskas veda link oralinio sekso arba vyro išsiliejimo tau ant veido. Būk tam pasirengusi. Toks žaidimas – „sumuštinis su dešrele“ – galbūt patiks abiem. Ir tai bus gera proga paragauti jo spermos, jeigu visą ryti šlykštu.

14. Viena jautriausių krūtinės vietų ta, kuri šonuose, netoli pažastų. Pati perbrauk ranka tą vietą arba tegu tai padaro vyras – pajusi saldų malonumą.

15. Įsigyk spenelių lipdukus su kutais. Jie žaismingai judės, kai būsi ant viršaus, jaudindami tave ir tavo vyrą.

16. Kuo dažniau jo galvą spausk sau prie savo krūtinės. Pavyzdžiui, kai sėdi jam ant kelių ar susiraitai naktį miegoti. Arba PO TO.

17. Jei pasinaudoti vibratoriu pagal tiesioginę jo paskirtį kol kas vyro akivaizdoje nedrįsti, tai perbrauk žaisliuku per krūtis, jų tarpą, spenelius. Svarbiausia atsipalaiduok ir galvok, kad esi kambaryje viena.

18. Paimk vyro rankas ir jomis suspausk krūtis. Tai ypač efektinga, kai jis ką tik prisėlino prie tavęs iš nugaros ir apkabino. Jaudina labai! Tik tegu vyras nežaidžia su krūtimis kaip su porcelianu, o paminko stipriau!

19. Glamonėk save, būdama nuoga ir tik su ilgomis pirštinėmis. Paskui paglostyk vyrą. Paskui tegu jis pirštines numauna ir pažaidžia braukydamas tau per krūtis... Manau, supratai, kad šilkinės arba atlasinės pirštinės yra itin geidautinas dalykas miegamajame.

20. Kai esi apžergusi vyrą, jam atsiveria puikus vaizdas. Pažaisk su savo krūtimis, vis užmesdama akį į vyrą.

21. Įkišk mylimajam į rankas teptuką ir vandens stiklinę ir tegu jis piešia ant krūtų. Paskui drėgnomis krūtimis (ir be rankų!) pati nupiešk įsivaizduojamą piešinį jam ant pilvo ar nugaros.

22. Kai esi ant viršaus, paimk vyro delnus ir uždėk sau ant krūtų – tegu pamasažuoja. Jei krūtys labai jautrios, gali pasiekti orgazmą.

23. Jodinėtojos poza mylėdamasi kartais pasilenk ir krūtimis paliesk jo veidą.

24. Paprašyk, kad vyras padarytų ant krūties laikiną tatuiruotę. Tegu pats išrenka piešinį. Tai geras būdas, jei neseniai draugaujate, tapti artimesniais. O jeigu seniai gyvenate drauge, tai paįvairins jūsų naktis.

25. Užsisek korsetą, krūtys tegu būna atviros. Surenk vyrui gurmaniškus naktipiečius ant krūtų – tegu valgo tiesiai nuo jų. Jei krūtys nedidelės, atsigulk ant nugaros ir užkandžius išdėliok ant visos viršutinės kūno dalies.