Tokie rezultatai gauti, apklausus 70 tūkstančių amerikiečių vyrų. Papildomi antrosios pusės kilogramai priverstų vyrus palikti savo mylimąją be jokios sąžinės graužaties. Daugiau nei trečdalis vyrų mano, kad moterys, sulaukusios 40 metų, nebe tokios patrauklios, o ketvirtadalis tvirtina, kad po 50 metų jos jau visiškai praranda patrauklumą, skelbia „The Daily Mail".

Taip pat mokslininkai išsiaiškino, kad vyrai labiau linkę meluoti dėl seksualinių partnerių skaičiaus. 42 proc. apklaustų vyrų mano, kad moteris yra netvarkinga ir pasileidusi, jei turėjo daugiau nei 10 vyrų. 

Tačiau toks pat procentas moterų pareiškė, kad vyrą laikytų paleistuviu, jei jis per savo gyvenimą būtų užmezgęs santykius su daugiau kaip 20 moterų.

18 proc. vyrų prisipažino meilę moteriai, kad tik su ja permiegotų, o daugiau nei 60 proc. stipriosios lyties atstovų fantazavo apie seksą su savo mylimos moters draugėmis.

Pereikime prie moterų... Pilnėti linkę vyrai šiuo požiūriu saugesni  sustorėjusį vyrą paliktų tik kas penkta moteris. Dėl savo patrauklumo jie irgi gali būti ramūs  23 proc. moterų mano, kad jų mylimasis niekada nepraras žavesio. Ir seksualinės fantazijos moterų kitokios  tik trečdalis apklaustųjų patvirtino, kad svajojo apie seksą su vyro draugu.

Taigi kam  vyrui ar moteriai  Amerikoje gyventi lengviau? Galima pamanyti, kad vyrai tai jau prišveitę jaunystės eliksyro  nei pilvas jiems auga, nei veidas raukšlėjasi, nei plinka, nei problemų dėl erekcijos turi. Supermenai, matai. Ne supermenai jie, o pingvinai  paukščiai, kurie neskraido.