Rodrigo tapo pirmuoju žmogumi Didžiosios Britanijos istorijoje, kuriam buvo persodintos plaukų kamieninės ląstelės.

Vos 30 metų vaikinas neseniai savo socialinio tinklo paskiroje publikavo kelias nuotraukas: prieš šią plastinę operaciją ir po jos. Rodrigo be jokio gėdos jausmo visiems atskleidė, kiek kartų jau gulėjo po plastikos chirurgo peiliu ir kiek tam išleido pinigų

Pasirodo, dabartinė jo išvaizda labai nenatūrali: jo krūtinė prikimšta silikono, kuris suformuoja raumenis, jo žandikauliai ir nosis visiškai neprimena tų, kurias jam davė motina gamta. Vyrukas nelabai mėgsta plušėti sporto salėje, tad rado paprastą bėdos sprendimo būdą  nusisiurbė riebalus. 

Domina, kiek kainavo kiekviena procedūra? Savo gerbėjus nuotraukų pliūpsniu kasdien lepinantis Rodrigo labai atviras: 3 nosies operacijos – 30 tūkst., žandikaulio patobulinimas – 3 tūkst., pilvo raumenys  22 tūkst., dailios rankos – 7 tūkst., tvirtos kojos  6 tūkst., blauzdų formavimas – 3 tūkst., botokso injekcijos į veidą – 8 tūkst., krūtinės implantai  10 tūkst., riebalų nusiurbimas  7 tūkst. svarų.

Iš kur tokie turtai pas jauną vaikiną? Rodrigo Alves yra prestižinių oro linijų skrydžių palydovas. Jis kasdien demonstruoja Keno šypseną keliaujantiems savo klientams. 

Nuotr. instagram.com (rodrigoalvesuk)

Šiuo metu vyrukas labai džiaugiasi, kad nauji plaukai pakeitė jo gyvenimą. Dabar jis dar panašesnės į mažų mergaičių mylimą žaislą. Kaip jums toks vaikino noras ir ryžtas visus savo pinigus skirti plastinėms operacijoms?

Daugiau Rodrigo Alves nuotraukų pamatysite ČIA.