Dvidešimt penkerių kovos menų treneris kartu su jais ir pats it varlė straksi po Rytų Londono West Hamo salę, šliaužia grindimis darydamas atsispaudimus, smūgiais prie sienos remia savo partnerį.

Į Londoną vilnietis Adomas persikėlė būtent dėl Nhat Nam kovos menų. Dėl jų vaikinas atsisakė ir galimybės dažniau dirbti su tokiais aktoriais kaip Anthony Hopkinsas, Tomas Hiddlestonas, Chrisas Hemsworthas ir Ewanas McGregoras.

Likimo ironija – būtent kovos menai Adomą ir atvedė į filmo „Toras: tamsos pasaulis aikštelę Londone, kur, dirbdamas kaskadininku, su įžymybėmis jis ir susipažino.

Nuotr. iš asmeninio archyvo: Budistą Adomą Miklį į Londoną atvedė Nhat Nam kovos menai.

Kovos menų išmanymas jauną vyrą nuvedė ir iki pat Dalai Lamos. Keturias dienas Šveicarijoje Adomas savanoriavo kaip budistų vienuolio apsaugininkas. 

Adomui pasisekė – nors antrojoje „Toro dalyje jis filmavosi vos dvi dienas, aikštelėje dirbo su visu filmo žvaigždynu, trūko tik Natalie Portman. Labiausiai Adomą vis dėlto sužavėjo Hanibalas Lekteris iš „Avinėlių Tylėjimo – Anthony Hopkinsas.

„Deja, man su juo nepavyko pabendrauti, bet jo aura ir sklindanti energetika sužavėjo. Dar dabar šiurpuliukai bėga, – prisimena Vilniuje aktorinį studijavęs kaskadininkas

Visą Adomo istoriją skaitykite Londonietėje.