Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Jei esate aktyvus žmogus, dievinantis iššūkius, išbandymus ir galite labai pasistengti dėl savo tikslo, jums tai bus aukso amžius. Sulauksite labai didelės sėkmės, jūsų pastangos bus įvertintos ir apdovanotos. Jei vertinate šeimą, draugus ir esate ištikimas žmogus, jūsų šeimoje raguotų konfliktų tikrai nebus.

Tai geras emocijas nešantys metai, daug laimės tie, kurie viską mato pozityvioje šviesoje, elgiasi sąžiningai, nelipa per galvas. 

AVINAS

Šiais metais jums puikiai seksis darbinėje veikloje, dominuosite ten, kur galėsite atskleisti savo kompetenciją, gabumus. Vadovai jus pastebės ir, aišku, įvertins. Gali būti, kad sulauksite neblogo finansinio paskatinimo, kuris labai reikalingas jūsų šeimai. Ožkos metais sėkmingai įsigysite nekilnojamojo turto.


Nuotr. Shutterstock

JAUTIS

Jaučius šiais metais stabdys kažkas iš šalies, neleis rizikuoti ir išbandyti dalykus, apie kuriuos jie svajoja. Jei pasikliausite kitų nuomone, galite neįgyvendinti savo gyvenimo svajonių. Nebijokite naujovių, rizikuokite ir pasieksite tai, apie ką seniai svajojate. 

Nuotr. Shutterstock

DVYNIAI

Metai bus labai gražūs ir ramūs, džiaugsitės artimųjų dėmesiu, draugų parama bei mylimojo artumu. Jei nenorite bangų, skirkite daug laiko ir dėmesio savo antrajai pusei, mat šalia jo gali sukiotis blogų kėslų turintis žmogus. Neleiskite išdavystės šešėliui apnuodyti jūsų santykius. Kita vertus, vis daugiau dėmesio norėsite skirti darbui, nes ten jums puikiai seksis. 

Nuotr. Shutterstock

VĖŽYS

Šie metai jums bus labai palankūs, sulauksite itin daug priešingos lyties gerbėjų dėmesio, dažnai atsidursite dėmesio centre, dominuosite, nustebinsite aplinkinius kūrybingomis idėjomis ir unikaliu mąstymu. Neskubėkite priimti svarbių sprendimų, nes galite lengvai suklysti. Ypač atsargiai elkitės su pinigais.