Laukdama svečių prisimeni, kad taip ir neišsiuntei kvietimų, tad nepaisant visų pasiruošimų, kaip kas nors ateis?

Kaip rašoma mindbodygreen.com, feng shui labai svarbu lauko durys. Be abejo, svarbu, kas vyksta namuose, bet neskiriant dėmesio lauko durims, mūsų intencijos sumenksta.

Per lauko duris pritraukiame į namus gerą energiją. Energija įeina pro ten, kur krypsta žvilgsniai, tad tegu įėjimas į namus būna gražus.
Kai įėjimas į namus gražus, kviečiame į namus galimybes. O kai pro duris atiteka pozityvi energija, mūsų gyvenimui daroma gera įtaka.
Skirkite lauko durims reikiamą dėmesį, ir į namus nuolat plūs teigiama energija. Jūsų dėmesiui – keli patarimai, kaip pritraukti teigiamas vibracijas:

1. Tegu erdvė prie lauko durų būna kuo gražesnė.

Pakeiskite perdegusias elektros lemputes. Nuvalykite lauko duris, rankenas. Nupirkite naują durų kilimėlį ar išpurtykite seną kilimėlį. Tegu ši erdvė būna kuo švaresnė. Galiausiai visada pašluokite vietą prie lauko durų. Tai paprastas ritualas, kuris pamalonina erdvę ir pritraukia gerą energiją.

2. Papuoškite taką į namus ar prieangį gėlėmis.

Takas į namus – galimybių analogas. Vešlūs augalai, ryškiaspalvės gėlės aukština grožį, byloja apie sveikatą. Augalai ir gėlės – magiškas kvietimas viskam, ko trokštate savo gyvenime.

3. Virš lauko durų pakabinkite vėjo varpelius.

Kai pučia vėjas ir skamba vėjo varpeliai, į namus kviečiama gera energija. Vėjo varpeliai siunčia į visatą ženklą ir kviečia pozityvias permainas bei galimybes.


4. Tegu aiškiai matosi namo ar buto numeris.

Nuvalykite, nublizginkite buto ar namo numerį ant lauko durų, pakeiskite surūdijusius varžtelius. Namų adresą nudažykite, kad jis aiškiai matytųsi ir kad teigiama energija jaustų, kur yra kviečiama.

5. Kasdien įeikite pro pagrindines lauko duris.

Daugelis įeina į namus pro galines duris. Bet feng shui teigia, kad galinga, pozityvi energija atiteka pro pagrindines duris. Įpraskite bent kartą per dieną atidaryti lauko duris. Atidarydami jas, kviečiame į savo gyvenimą gerovę ir sėkmę.

6. Tegu erdvė prie lauko durų būna švari ir tvarkinga.

Nelaikykite prie lauko durų šiukšlių, senų, nereikalingų daiktų. Pastatykite prie durų pintinę batams, spintelę aktams ir laiškams, prisukite kabliukus viršutiniams drabužiams.
Jei nesirūpinama lauko durimis, tai reiškia, kad stinga laiko, pinigų ir energijos ir kad aplink namus cirkuliuoja žemos vibracijos. O kviečiančios užeiti durys tarsi sako, kad šiuose namuose saugu, gera, kad už slenksčio klesti grožis.

Pro mūsų lauko duris kasdien praeina daugybė galimybių. Jei fortūnai patinka tai, ką ji mato, ji siunčia į namus gerą energiją. Fengšui seniai pastebėjo, kad lauko durys simbolizuoja mūsų santykį su pasauliu. Kai mūsų požiūris pozityvus, pro duris ateina pozityvi energija ir paskinda po visus namus.

Pasitelkite kūrybingumą – augalai, ryški šviesa, mielos smulkmenos kuria grožį, jaukumą, kviečia į namus gėrį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)