Nors daugelis garsių aktorių ir dainininkų akylai slepia savo praeitį, tačiau ilganosiai paparacai viską iškapsto. Štai 7 garsenybės, kurios praeityje dirbo pačius keisčiausius darbus.

1. Bradas Pittas - „El Pollo Loco“ užkandinės viščiukas-talismanas

Ar įsivaizduojate vieną seksualiausių ir moterų mylimiausių vyrų įlindusį į... viščiuko kostiumą? Bradas Pittas kasdien rengdavosi greito maisto restorano „El Pollo Loco“ kostiumą ir kviesdavo čia apsilankyti išalkusius amerikiečius. Taip, buvo toks garsiojo gražuoliuko gyvenimo tarpsnis, kurį jis labai norėtų paslėpti, tačiau viščiuko plunksnos per ryškios - žmonės jas pamatė!

2. Whoopi Goldberg - talentinga mirusiųjų grimuotoja

Nieko nepridursi - tikrai keistas darbas. Juk galėjo ji būti puiki padavėja arba kasdien keliauti į biurą ir ten ramiai praleisti 8 valandas, tačiau ji norėjo kažko ekstravagantiškesnio. Ir tapo... mirusiųjų grimuotoja. Galima įtarti, kad ne vienas iš jūsų norėtų sužinoti, kaip Whoopi sekėsi gražinti tokius modelius.

3. Striptizo erelis Channing Tatum 

Filme „Magiškas Maikas“ jis labai įtikinamai šoko striptizą, ir tai visai ne atsitiktinumas. Kas galėjo pamanyti, kad vyrukas jau turėjo šiokios tokios šio amato patirties. Kai Channing dar buvo labai jaunas, lyg paprastas tavo kaimynas, gyvenantis kitapus gatvės, jis pinigų prasimanė šokdamas striptizą. Akivaizdu viena - tai labai prisidėjo prie jo lankstumo ir seksualių judesių, kuriuos matome ekranuose.

4. Gene Simmonsas - paprastas mokytojas su rokeriška prigimtimi

Visiškai neįtikėtina, bet scenoje velniškus pasirodymus rengiantis „Kiss“ grupės atlikėjas kažkada gyveno mažiau pašėlusį gyvenimą. Kasdien jis įsisprausdavo į kostiumą ir žygiuodavo savo žiniomis nušviesti jaunąją kartą - dirbo mokytoju. Galima įtarti, kad jo buvę mokiniai šiandien visiems pasakoja, kad kažkada Gene Simmonsas jiems įkalė dvejetą. 

5. Matthew McConaughey švarino vištų narvus

Ne vienas šio aktoriaus gerbėjas raudotų lyg vaikas, jei talentingasis Matthew McConaughey vištų narvus valytų iki šiol. Bet tai buvo tik laikina stotelė kelyje į šlovę. Kai buvo dar tik studentas ir dalyvavo mainų programoje, jis uždarbiavo Australijoje įsikūrusiame ūkyje. Ir nieko čia gėdingo, kuriam iš jūsų studijų metais nebuvo sunkumų dėl pinigų?

6. George'as Clooney dirbo batų pardavėju

Šis darbas, palyginus su kitų garsenybių patirtimis, tik žiedeliai dilgėlių lauke. Bet kas žino, kiek žmonių šiandien gali pasigirti, kad moterų numylėtas aktorius jiems padėjo išsirinkti batus? Ech, tokių ir išmesti nevalia! Gal ateis diena, kai aukcione jie bus brangiai įvertinti?

7. Bebaimis Christopher Walken tramdė liūtus

Šį aktorių matėme įkūnijantį pačius įvairiausius personažus, tad nesunku jį įsivaizduoti ir liūtų apsuptyje. Sakoma, kad jis - labai užsispyręs ir valingas, darbštus bei atsakingas, todėl nekeista, jog puikiai sutramdė galinguosius džiunglių karalius. 

Kiekvienas iš mūsų gyvenime esame išbandę kažką, kas šiandien kelia juoką, verčia raudonuoti ar jausti didelę gėdą. Garsūs žmonės taip pat turi praeitį, kurioje slepiasi pačių įvairiausių patirčių, prisiminimų ir smagių istorijų. Nuo jaunystės iki dabar jų gyvenimas labai smarkiai pasikeitė, tačiau be praeities nebūtų dabarties. Vieni iš jų būtent tose darbo vietose, kurios mums dabar atrodo tokios keistos, ir buvo pastebėti.