Optimistė

Itin proporcinga, simetriško ilgio ir pločio antakių linija - būdinga ekstravertams. Šie žmonės gyvenime mato daug perspektyvų, jie stengiasi kiekvieną akimirką tinkamai išnaudoti, niekada kitiems negadina nuotaikos negatyviomis mintimis, apkalbomis ar įžeidinėjimais. Šių antakių savininkių žvilgsnis dažnai pavergia priešingą lytį savo švelnumu ir romantiškumu.

Jei ir toliau taip šviesiai žvelgsite į gyvenimą, neturėsite jokių bėdų, gyvensite ilgai ir laimingai, jums niekada netrūks draugų.

Siekianti idealumo

Tokie žmonės dažnai apgauna savo išvaizda, nes nors atrodo labai malonūs, komunikabilūs ir atviri pasiūlymams, tačiau visada turi savanaudiškų tikslų. Tai visada žingsniu priekyje norinčios būti, strategiškai gudrios ir stabiliai ant žemės stovinčios moterys. Jų galvoje vienas planas keičia kitą, jos negali ramiai gyventi, visada nori dalyvauti įvykių sūkuryje.

Energija, veržlumas ir gebėjimas siekti tikslo - jūsų stiprybė, padėsianti pakilti karjeros laiptais, tačiau, kad likimas būtų palankus asmeniniame gyvenime, vertėtų retsykiais pasiduoti gyvenimo tėkmei.

Plieninė magnolija

Charakteringas antakių išlenkimas rodo, kad esate vadovaujanti, karjeros siekianti moteris. Ir šeimoje, ir draugų rate - jūs dominuojate bei demonstruojate savo erudiciją, gabumus. Kartais artimiausi žmonės pavargsta nuo šios jūsų savybė, tačiau ar jie turi pasirinkimą? Jūsų gyvenime netrūksta sėkmės, nuotykių, ekstremalių išbandymų. Jei dauguma kasdienybėje ieško ramybės ir harmonijos, jums gyvybiškai būtini nuosmukiai bei pakilimai, kurie jus sustiprina, stumia į priekį.

Stenkitės iki 30 metų siekti karjeros, nes po šio jubiliejaus prasidės šeimos metas, subręsite motinystei. 

Amžinai nelaiminga

Smarkiai nuleisti antakių galiukai kitiems žmonėms signalizuoja, kad esate kažkuo nepatenkinta, liūdite ar nesijaučiate gerai. Tai atsispindi ir jūsų charakteryje: jums trūksta užsispyrimo, motyvacijos, varomosios gyvenimo jėgos. Lengvai pasiduodate stagnacijai, bijote rizikuoti ir būti savo gyvenimo kalviu. Aplinkiniai žmonės retai jumis pasitiki, turite ilgai ir skrupulingai formuoti gerą savo vardą. Kai žmonės geriau jus pažįsta, jie supranta, kad esate švelni ir jautri asmenybė, kuriai labai reikia bendravimo.

Rasite savo širdžiai artimą žmogų, kuris supras, kad prigimtinė jūsų melancholija - nuostabi savybė. Nors gyvenime laukia ir sunkumų, tačiau visada rasite paguodą savo šeimoje.

Geidulinga gundytoja

Sakoma, kad jei tavo antakiai ilgi, tai ir gyvenimas toks bus. Šio tipo antakių atstovės pasižymi gundymo sugebėjimais, jos nepalieka abejingų priešingos lyties atstovų. Moterys, turinčios ilgus antakius, puikiai žino savo išvaizdos privalumus, jaučiasi seksualios, savimi besąlygiškai pasitiki. Na, o aplinkiniai tai pastebi ir įvertina.

Jūsų gyvenime pasitaikys ne vienas vyras, tačiau atskirkite pelus nuo grūdų. Bus tokių, kurių ketinimai savanaudiški ir trumpalaikiai.

Vaikiška naivuolė

Trumpi antakiai veidą paverčia vaikiškesniu ir žaismingesniu. Deja, vyresnio amžiaus moterims tokie antakiai mažiau tinka, todėl patartina juos optiškai didinti. Tokios moterys greitai pasineria į įvairiausius meilės nuotykius, joms nesvetimos linksmybės, naujos pažintys. Sakoma, kad damos, turinčios trumpus antakius, būna aistringos meilužės. Joms vertėtų vengti neaiškių tipų, naudos siekiančių pažįstamų ir kartais nusiraminti, ramiai pamąstyti apie gyvenimo prasmę. 

Trumpus antakius turinčios moterys - tobulos darbuotojos, todėl karjera jums puikiai seksis, pasiūlymai patys plauks, o bedarbės duonos niekada neparagausite.

Vyriškas personažas

Moterys, turinčios griežto tipo antakius, visada elgiasi ryžtingai, tvirtai priima sprendimus, nesižvalgo atgal. Tokių antakių savininkės dievina vyriškas pramogas, pavyzdžiui, ekstremalius laisvalaikio užsiėmimus. Jos nesivaiko moteriškos draugijos, joms mielesni vyrai, su kuriais galima be įtampos, atvirai ir betarpiškai bendrauti. Asmeniniuose santykiuose visada vadovaujate, nes pasitikite savo intuicija ir šaltu protu. Deja, partneris nuo tokios priespaudos gali pavargti ir susirasti švelnesnę būtybę.

Gyvenimas jums atrodys lengvesnis nuo maždaug 40 metų, nes atrasite vidinę harmoniją, nebesiblaškysite ir suvoksite, ko norite iš savęs ir jus supančių žmonių. Tai svarbių apsisprendimų metas.

Visada mylima

Sakoma, kad itin plonų antakių savininkės yra vienos moteriškiausių. Nors mados vėjai ir skersvėjai siūlo atsisakyti siūlų plonumo antakių, tačiau yra tokių moterų, kurioms jie natūraliai neauga. Jei ir jūsų antakiai būtent tokie, akivaizdu, kad esate šeimos moteris, jums labai rūpi namų harmonija, vyro savijauta, vaikai, šuo ir t.t. Negalite gyventi be meilės, aistrų, vyriškos šilumos. Jums tiesiog būtinas romantiškas dėmesys, aistringi pasimatymai, gėlės, dovanos. 

Jūsų gyvenimo tikslas - susikurti savo namų tvirtovę, kurioje būtumėte pati laimingiausia su savo svajonių vyru. Taip ir nutiks, jei nesiblaškysite. Pavojus, kuris jus lydės visą gyvenimą, - kitų vyrų pagundos. Jei joms atsispirsite, likimas jums bus dosnus ir palankus.