Šalin žavų raudonį! Net slapčiausios erotinės fantazijos, klausimai apie tai, kas patinka atrajai pusei, įvairiausios sekso pamokėlės ir išdaigos yra įvedamos būtent į „Google".

Pabandykime pasižvalgyti, ko dažniausiai lietuviai klausinėja „Google" visažinio. Čia labai padeda automatinė atsakymų pasiūla. Užtenka įvesti vieną žodį, kad sulauktume bent kelėtos sakinio užbaigimo variantų. Intriguojančios, netikėtos, juokingos ir šokiruojančios pabaigos. Bet juk būtent tai, pasirodo, sužadina besotį mūsų smalsumą.

Nebevarkite naršydami po interneto platybes. Pateikiame populiariausių klausimų apie seksą ir santykius atsakymus.

REIKALIUKAI IKI SEKSO

Jokių vestuvių iki sekso

Sakai kažką sumaišėm, turėtų būti: „jokio sekso iki vestuvių"? Deja, internautus labiau domina „jokių vestuvių iki sekso" variantas. Akivaizdu, kad lytiniai santykiai yra viena svarbiausių darnios šeimos sudedamųjų dalių. Tad tai būtina išbandyti iki žengimo Mendelsono maršo ritmu link altoriaus. Gal lovoje jūs nerasite nieko bendro?

Kiek draugauti iki sekso?

Į šį klausimą teisingo atsakymo nerasite nei „Google", nei kur kitur. Viskas priklauso nuo tavo požiūrio į santykius, vyro elgesio, tavo noro draugystę tęsti ilgiau nei kelias savaites. Atsimink - jei į patalus griūsi jau per pirmąjį pasimatymą, tikimybę su šiuo vyru nugyventi „ilgai ir laimingai" beveik sumažinsi iki 1 proc.

Problemos problemėlės lovoje

Kai nenori sekso

Kai nenori, tai ir nesimylėk. Kam save prievartauti ir kankintis? Vergės Izauros patraukliai ir gundančiai atrodo tik televizijos ekranuose, realybėje nei jos pačios, nei šalia jų esantys žmonės nesijaučia laimingi.

Kai atsisakai sekso
Štai tu jaukiai susirangei lovoje su karštos kakavos puodeliu ir spragėsiais, įsijungei „Nusivylusias namų šeimininkes" ir jau ruošeisi praleisti tobulai tingų vakarą, kai tavo brangiausiasis įslinko į lovą ir užvirto ant tavęs, linguodamas į taktą. Ką daryti? Vyrai labai jautrios sielos, tad grubiai jo neatstumk. Geriau pasiūlyk kartu susirangyti ir pažiūrėti jūsų abiejų mėgstamą serialą, o sekso malonumas nukeli kitai dienai.

Kai moteris negauna sekso

Ji būna taip pat irzli ir nepatenkinta, nusivylusi bei nelaiminga. Visiška kopija vyro, kuris išgyvena sekso badą.

VISI IEŠKOME NAUJOVIŲ

Kaip paįvairinti santykius?

Mėgaukitės naujais potyriais, pavyzdžiui, kartu šokite su parašiutais. Nerealūs pojūčiai (baimė, laimė, jaudulys ir adrenalinas), kuriais galėsite pasidalinti. Netgi kasdieniška namų ūkio veikla gali sustiprinti jūsų meilę. Štai kasdienybe tapęs vakarienės gaminimas gali būti labai aistringas ir romantiškas, pavyzdžiui, jei bus paįvairintas seksu ant virtuvinio stalo arba atostogų planų kūrimu.

Būk entuziastinga bei jausminga, tokius stiprius jausmus rodyk ir savo partneriui. Jei norite, kad jūsų santykiai ilgiau išliktų aistringi, nepamirškite tos energijos užsiimdami savo mėgstama veikla, netgi politikuodami. Smegenų centrai, kurie atsakingi už pasitenkinimą, panašiai reaguoja ir į meilę, ir į emocingą susidomėjimą įdomia veikla. 

Kaip paįvairinti lovos reikalus?

Vis pagalvojate, kad laikas ir lovoje įnešti naujų vėjų? Pirmyn! Tai tik sustiprins jūsų santykius. Prieš pradėdami meilės seansą, kartu pasinerkite į vonią. Tegul grėsminga rutinos ranka neįlenda į jūsų patalus.

Išvaryk savo vyrą iš proto, jo peniu glamonėk savo vidines šlaunų puses, trink jo pasididžiavimo galvutę aplink savo krūtis, brūkštelėk juo per skruostą ir galiausiai apipilk šlapiais bučiniais. Nebijok žaidimų, jie gyvenimui suteikia spalvų! Persirenk įdomiais, seksualiais ir smagiais drabužiais. Tam puikiai tiks perukas, gundančios seselės ar mokinukės apranga. Visa tai leis abiems pasinerti į beribį fantazijų pasaulį.

Kaip paįvairinti gyvenimą?

Trūksta džiaugsmo, potyrių ir nuotykių? Gyvenkite taip stipriai, kad šypsena nedingtų iš veido ir širdies. Svarbiausia - nusiteikimas ir vidinės nuostatos. Psichologai vieningai sutinka: žmogus pats suformuoja savo sėkmę, kiekvienas iš mūsų gyvenimą galime paversti nuostabia pasaka arba siaubo filmo. Stenkitės kasdienę rutiną paversti įdomia ir žaisminga, keliauti, pažinti, bendrauti, mėgautis maistu, naujais potyriais.

INTYMIŲ PAGUNDŲ LABIRINTE

Kaip nusiteikti seksui?

Dažnai po dienos darbų ir rūpesčių norime tik vieno - kristi į lovą ir nepakelti galvos iki ryto. Ar pamenat tą liūdnai pagarsėjusį pasiteisinimą - „Man skauda galvą"? Seksologai sudarė specialią dienotvarkę tiems sutuoktiniams, kurių lovoje net dulkių erkutės žiovauja. Jie pataria: rytus pradėkite nuo didelės dozės bučinių, pakeliui į darbą flirtuokite, pietų pertraukos metu parašykite savo brangiausiajam nešvankią žinutę, o grįžę pulkite į lovą, o ne prie puodų. Įžanginiu žaidimu gali tapti bet kas, kas padidina adrenalino kiekį kraujyje. Moterį ir vyrą gali uždegti daug dalykų, tačiau daugumai damų mylimo žmogaus gražūs žodžiai, romantiška aplinka (žvakės, gėlės, vynas) padeda nusiteikti ilgam ir pašėlusiam seksui.

Kaip atsispirti seksui?

O kodėl žmonės to klausinėja? Gal mūsų tarpe ne viena nimfomanė arba seksomanas? Jei turite partnerį, kurį mylite ir gerbiate, tai atsispirti tiesiog draudžiama - mėgaukitės vienas kitu ir jus siejančia meile!

Kaip užvesti merginą seksui?

Sakoma, kad moteris kaitina paprasti, bet neprasti dalykai. Pirmiausia - kvapai (mokslininkai teigia, kad labiausiai seksui nuteikia šviežių vaisių aromatas). Oi ta liaudies išmintis, kuri jau mūsų senoliams sakė, kad vyrai myli akimis, o moterys ausimis. Sakyk komplimentus, pasakok savo slapčiausias erotines fantazijas.

Nepamiršk ilgų glamonių (ypač vidinių šlaunų dalies, krūtinės), atsargaus spenelių pakandžiojimo. Atsargiai kramsnoti gali viską: delnus, pirštų pagalvėles, kaklą, net ir pačias intymiausias vietas.

KAI LOVOJE UŽKLUMPA BĖDOS

Kodėl sekso metu nejaučiu malonumo?

Tai gali būti psichologinės problemos: negali atsipalaiduoti, šalia yra netinkamas partneris, trūksta patirties... Jautriųjų nervinių galūnėlių sankaupos lytiniuose organuose ir psichologinės moters ypatybės lemia, kuri vieta jai dovanos orgazmą.

Apie 60 proc. moterų orgazmo centras yra klitoris. Joms lytiniai judesiai paprastai malonūs, bet orgazmo nesukelia. Tai yra dažnas normos variantas. Dalis „klitorinių" moterų gali pasiekti orgazmą ir judesių metu, bet tik jeigu yra glamonėjamas ir klitoris.

Kodėl sekso metu skauda?

Gydytojų nuomone, kas antra moteris kartais patiria skausmą intymaus artumo metu. Kodėl sekso metu kyla nemalonūs pojūčiai ir kaip juos įveikti? Viena galimų priežasčių - menkas makšties drėkinimas. Tuomet partnerio judesiai gali sukelti tikras kančias. Skausmą gali sukelti ir grubus partnerio elgesys (skausmą jaučiate, kai mylitės tam tikra poza arba kai partneris per giliai įsiskverbia). Ginekologiniai susirgimai taip pat gali sugadinti artumo malonumą. Dėl cistų kartais atsiranda stiprus skausmas pilvo apačioje, dėl fibromos - nemalonūs pojūčiai strėnose, o jei tau endometriozė - moterys patiria diskomfortą po lytinio akto. Nepamirškime ir pienligės, ji taip pat sukelia skausmingus pojūčius.

Kodėl sekso metu norisi šlapintis?

Penis lytinių santykių metu, kelyje link „G" taško, spaudžia šlapimo takus. Šis taškas yra labai arti šlaplės, todėl impulsas šlapintis visiškai normalus. Tačiau nesijaudink ir atsipalaiduok, po keleto sekundžių norą šlapintis pakeis „G" taško teikiama palaima.