Žvilgtelėjus į šį medelį galima atspėti priežastį, dėl kurios būtent jam žmonės patiki savo viltis praturtėti. Medėjančiojo storlapio lapeliai nepaprastai panašūs į žvangančias monetas – jie apvalūs, blizgantys ir simpatiški.

Išauginti nuosavą pinigų medį yra visiškai nesudėtinga. Pradžiai galima jį įsigyti parduotuvėje arba „pasiskolinti“ lapelį ar šakelę, svarbu tai padaryti paslapčia - žmonės kalba, kad vogtos gėlės auga geriau.

Prieš sodindami „pasiskolintą“ sodinuką, leiskite jam šiek tiek išdžiūti, o po 3–5 valandų pasodinkite į vazoną su žemėmis. Puikiai tiks žemė, skirta kaktusams auginti.

Sodinuką uždenkite stiklainiu, tačiau leiskite savo pinigų medžiui pakvėpuoti grynu oru bent kartą per dieną. Kai įsitikinsite, kad medėjantysis storlapis prigijo, galite stiklainį nuimti.

Nepaisant to, kad medėjantysis storlapis nėra labai lepus augalas, vis dėlto nepamirškite jo laistyti kiekvieną kartą, kai žemė išsausės. Be to, šis augalas turi būti gerai apšviestas.

Pagal fengšui taisykles, pinigų medis turi būti auginamas pietrytiniame buto sektoriuje, idealiuoju atveju tai turėtų būti palangė. Pietrytinis sektorius – tai turtų zona, todėl pinigų medžiui ši vieta tinka labiausiai.

Taip pat patariama užkasti į pinigų medžio vazoną monetą. Matyt, tai daroma norint sustiprinti efektą. Šiuo tikslu per Naujuosius Metus jis papuošiamas skirtingomis monetomis ir kupiūroms.

Žmonės stebi pranašiškus pinigų medžio siunčiamus ženklus. Gausiai pasidengdamas naujais lapeliais jis žada, jog šio medžio savininko laukia malonios finansinės staigmenos. Tačiau jei pinigų medis vysta, lapeliai byra, šeimininko laukia finansiniai sunkumai. Jokiais būdais negalima pinigų medžio barti – jis daro viską, ką gali, kad tik jums padėtų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)