Toks įspūdis peršasi, išvydus neįtikėtinus vaizdus: princą Harry Kalėdų senelio kostiumu, mažąjį sosto paveldėtoją su raudonas elnio ragais ir pliušiniu kombinezonu, laimingus jo tėvus Kate ir Williamą, sėdinčius prie papuoštos eglutės.

Tačiau viskas tik taip realistiškai atrodo, kai žvelgi į fotografės Alison Jackson, kuri išgarsėjusi rengiamomis žymių žmonių antrininkų fotosesijomis, įamžintus šventinius kadrus. Menininkė parenka labai panašius žmones į garsenybes ir suorganizuoja neįtikėtinas fotosesijas. Galime pamatyti idilišką vaizdelį: mažajam princui draugiją palaiko Kalėdų dieną atskubėję princas Charlesas su žmona Camilla, pati Jos Didenybė karalienė Elizabeth II, lydima šventiškai išpuoštų šunų. 

A. Jackson pamėgino pažvelgti, kaip turėtų atrodyti pirmosios princo George'o Kalėdos. Kalnas dovanų, šeimos nariai džiaugsmingai nusiteikę, visi stebuklai ir staigmenos skirti mažajam sosto paveldėtojui: guminiai batai, pliušiniai šuniukai, žaislinė mašina. Beje, tokių batų mažyliui gali iš tiesų prireikti per Kalėdas, jei turėsime mintyje, koks oras dažniausiai tvyro Didžiojoje Britanijoje.

Įstabią fotografės vizualizaciją galite pamatyti ČIA.