Gal vertė dabar ir pakilo – tuos milijonus pora mokėjo prieš kelerius metus, kai įsigijo šį prabangų pirkinį (nuo 2008 metų jie pilį buvo išsinuomavę trejiems metams, todėl per tą laiką galėjo įvertinti privalumus).

Kaip rašėme anksčiau, Angelinos Jolie (38 m.) ir Brado Pitto (49 m.) vestuvių ceremonija vyks Havajuose – ši vieta ypač patiko Anapilin išėjusiai Angelinos Jolie mamai. Pora planuoja vestuves per šias Kalėdas - taigi, liko vos du mėnesiai. 

Beje, gruodžio 18 dieną B. Pittui sukanka 50 metų, tai galvon kyla mintys, jog romantiškas ir praktiškas vyras tiesiog apdairiai pagalvojo ir nusprendė vienu ypu atšvęsti ir vestuves, ir garbingą jubiliejų.

Beje, pora gal ir būtų tuoktuvių ceremoniją rengusi savo pilyje, bet nei Angelina, nei Bradas nėra Prancūzijos piliečiai, todėl oficialiai iškilmių daliai teko ieškoti kitos vietelės.

O štai linksmybės su gausybe svečių jau persikels į 500 hektarų užimančią Miraval pilį su koplyčia, su 35 kambariais, iš kurių atsiveria nuostabus vaizdas į pilį supantį slėnį. Pastatų kompleksą juosia sodai, vynuogynai ir  alyvmedžių plantacijos.

Anksčiau (1970-1990) ši pilis priklausė prancūzų džiazo pianistui Jacquesui Loussie, įkūrusiam pilyje netgi įrašų studiją. Čia kai kuriuos savo kūrinius įrašė Stingas, grupės „The Cranberries“ bei „Pink Floyd“ (savo garsųjį albumą „The Wall“, 1979), taip pat AC/DC, UB40, Queen, Eltonas Johnas.

Vėliau pilimi rūpinosi vyndarys Tomas Bove, kuris įrengė SPA, sūkurines vonias, dvi sporto sales ir baseiną.

Štai siūlome pasigrožėti 400 metų senumo pilimi bei jos apylinkėmis: