Viena lentyna arba šoninės lentynos - puiki galimybė pademonstruoti savo kolekciją naujai. Be to, jos puikiai tinka kompaktiškesniuose namuose, kai kambariai mažesni.

Išryškinkite pagrindinį svetainės elementą. Jei tai nuostabus paveikslas ar židinys, akcentuokite jį apšvietimu ar baldų išdėstymu.

Valgomojo stalo stilius ir forma veikia viso kambario įspūdį. Daugelis dizainerių pataria pirkti stalą, kuris atspindi jūsų kambario formą, yra švarių akį traukiančių linijų.

Įprasta klaida dekoruojant - kai visi baldai pristumiami prie sienų. Kur kas jaukiau kurti atskiras pokalbių zonas.

Negrūskite į mažą kambarį dvivietės lovos. Tokiu atveju geriau tiks vienvietė lova ir futonas.

Klausytis muzikos, žiūrėti filmą ar net kalbėtis kambaryje, kur per daug paralelių kietų paviršių, gali būti labai nemalonu. Geresnę akustiką galima sukurti suteikiant daugiau tekstūros ir minkštų paviršių kambariui, kaip kad kilimų.

Neužtemdykite koridoriaus per dideliu kiekiu meno kūrinių ir šeimos fotografijų. Išlaikykite balansą tarp objektų bei tuščios erdvės.

Voniai netinka drobėje tapyti paveikslai. Dėl drėgmės drobė riečiasi ir traukiasi.

Lenta su kreidelėmis - puikus būdas greitai kažką pasižymėti, o vaikams - piešti. Galima pasigaminti savo pačių lentą naudojant specialius dažus.

Pasak feng šui, ant valgomojo stalo gerai laikyti dubenį su vaisiais. Tai atspindi nuolatinį maistą ir gerovę šeimai. Veidrodis vakariniame ar šiaurės vakarų valgomojo kampe atspindės maistą ant stalo.

Feng šui rekomenduoja neišdėstyti visų baldų palei sienas - tai akcentuoja tiesias kambario sienas ir sukuria dėžės įspūdį. Pamėginkite baldus išdėstyti keturiasdešimt penkių laipsnių kampu nuo sienų palei kilimą.
Feng šui ir kitos Rytų filosofijos buvo populiarios jau nuo senovės laikų. Šiandien šie principai populiarūs ir Vakaruose. Sekėjai teigia, jog praktikuojant greitai imami justi pozityvūs efektai gyvenime.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)