Pliušiniai žaisliukai
Kai vaikinas ateina į merginos namus, kuriuose nuo grindų iki lubų į jį spokso meškiukai stiklinėmis akutėmis, gali pasidaryti tikrai nejauku. Net vyrui nėra vietos kur atsigulti.
Tačiau problemos esmė ne čia. Tokia manija pliušiniams žaisliukams (arba lėlytėms) – tai nuolatinis priminimas apie įvairiausius tabu, kurie lydėjo vaikystėje. Mielas meškutis jus grąžina į tuos laikus, kai buvote šešiametė.
Moteris subrendo, tačiau jos intelektas ir jausmai taip ir liko užstrigę vaikystėje. Nieko seksualaus čia nėra. O apie kokį orgazmą dar galima kalbėti?!

Nereguliarūs lytiniai santykiai
Jei turite vairuotojo pažymėjimą, automobilį, tačiau juo vėžinatės tik kartą per pusmetį, ar lavinsite įgūdžius? Ar toli taip nuvažiuosite? Taip ir su orgazmu. Jei jūsų gyvenime nėra reguliaraus sekso, tai pamažu dingsta makšties elastingumas, dėl sutrikusios liaukų veiklos kinta sudėtis išskyrų, reikalingų lytinio akto „sutepimui“.
Neguoskite savęs, kad jau geriau mažiau, bet geriau, neva, kokybė svarbiau, o ne kiekybė. Seksui tai negalioja. Retai mylintis jūs netgi galite pamiršti, kokia poza jus jaudina labiausiai. Pamirštate savo kūną, savo pjūčius, nebespindi akys... Et. Mažiausiai 2-3 kartus per savaitę – seksas!

Silpni raumenys

Be krūvio ir darbo bet kokie raumenys silpnėja, glemba, gali netgi atrofuotis. O juk orgazmas – tai raumenų susitraukinėjimas. Vumbildingas (makšties mankšta) padės jums sutvirtinti raumenis, suteikti daugiau malonumo sau ir partneriui. Darykite Kėgelio pratimus!

Nikotinas
Kaip teigia Pasaulio sveikatos organizacija, 1 pakelis cigarečių per dieną moteriai gali tapti anorgazmijos priežastimi. Linkime rimtai susimąstyti, kodėl pačios sau užkertate kelią saldžiam malonumui lovoje.

Šaltos kojos
Olandų mokslininkai aptiko tam tikras ląsteles, kurios tiesiogiai susijusios su seksualinio malonumo apimtimi. O tos ląstelės, pasirodo, išsidėsčiusios pėdose. Todėl pėdų masažas, kuris taip dievinamas Rytuose, yra būtina erotinio masažo dalis. Dar tie mokslininkai nustatė, kad moters kojų temperatūra tiesiogiai susijusi su orgazmo galia. Taigi – makt į vilnones kojines! Ne itin patrauklu, bet užtat su orgazmo garantija.

Medikamentai
Net patys nekalčiausi preparatai kraujo spaudimui mažinti, varantys šlapimą, taip pat antidepresantai, tabletės nuo peršalimo ar alergijos gali rimtai sutrikdyti seksualinį gyvenimą. Patekę į kraują, jie veikia organizmo gleivines. Todėl vartodamos vaistus turėkite galvoje, kad intymaus malonumo lygis kris.

Persivalgymas
Tai ir nuodėme, ir kliūtis patirti orgazmą. Jei po sočios vakarienės planuosite audringą seksą, nieko nebus. Virškinimas atima ir jėgų, ir „pasiglemžia“ kraujotaką, kuri itin svarbi kokybiškam lytiniam aktui. Idealiausia būtų valgyti, iki sekso likus mažiausiai 3 valandoms. Maistas neturėtų būti labai riebus ir labai aštrus. Geriau būti alkanesnei nei persivalgyti.

Jaunystė
Seksas – štai ta bene vienintelė sritis, kai jaunystė yra daugiau trukdis nei privalumas. Remiantis statistika, du trečdaliai moterų patiria savo pirmąjį orgazmą, peržengusios 30 metų slenkstį arba po kūdikio gimimo. Su kuo tai susiję? Su pakitusiu organizmo hormonų fonu. Jeigu jums 20-25 metai, jūs dar nesukaupėte pakankamai hormonų, kurie lemia aukščiausią libido. Taigi nenusiminkite, dar sulauksite audringesnių naktų ir nenulipsite nuo vyro! Pažadam.

Per didelis kiekis kosmetikos
Klausiate, kaip jis gali kliudyti pasiekti orgazmą? Kai į savo išvaizdą per daug susitelkiate, kai išsaugoti šukuoseną jums svarbiau nei atsipalaiduoti ir patirti malonumą, tai gali tapti problema. Porcelianinės lėlytės gražios pažiūrėti, tačiau jų šaltumas lovoje visai netinka.

Per mažas fizinis aktyvumas
Sportas, treniruotės, pratimai (net ir kalanetika, Pilatesas) pakelia organizmo tonusą, gerina kraujotaką. Sportuojančiai moteriai lengviau susijaudinti ir pasiekti orgazmą.

Stresas ir nuovargis
Jie taip pat laikomi orgazmo priešais. Kai moteris nuvargusi, kai jos galvoje sukasi visai kiti dalykai, ji sunkiai atsipalaiduoja, neatsiduoda aistrai ir geismui. Kai nesi visiškai paskendusi emocijose, tai ir orgazmas ateina sunkiai. Tiesiog pasimylėjimas, ir tiek, be didesnio supurtymo. 

Nepasitikėjimas partneriu
Malonumo viršūnę bus sunku pasiekti, jei moteris nepasitiki vyru. Jeigu varžo baimė dėl galimo nėštumo, jei galvoje mintys dėl jo neištikimybės, tai bus sunku tam paruošti smegenis ir savo kūną.

O iš esmės... Kaip ir vyrui, taip ir moteriai orgazmas vyksta smegenyse. Kai yra stiprus partnerių ryšys, kai vienas kitą myli ir nori patirti bei suteikti malonumą, orgazmus pasiekti lengva. Netgi daugkartinius. Tik, žinoma, reikia lavintis bei atsikratyti tų minėtų priežasčių, kurios trukdo mėgautis kūniškais malonumais.

Su meile :)

Parengta pagal Intim-news