Kaip ir vaginalinis seksas, analinis seksas reikalauja didelio išradingumo. Nieko nekeičiant  jis irgi taps rutina. Būtina pabandyti skirtingas pozas, rasti sau labiausiai tinkamą, kuri suteiks maksimalų pasitenkinimą.

Analiniai lytiniai santykiai yra labai dažni, tačiau jie gali būti sudėtingi. Taip yra ne todėl, kad sudėtingos analinio sekso pozos. Atvirkščiai, tiesiog abu partneriai turi įveikti psichikos blokus, dėl kurių mąstoma apie nešvarumus arba negražumus. Iš tikrųjų išangė nėra skirta seksui, o jei ji naudojama ne pagal pagrindinę paskirtį, tam reikia pasiruošimo. Apie tai kaip pasirengti analiniam seksui galite susipažinti ČIA.

Įsiskverbimo į išangę sekso pozų yra tiek daug, kaip ir į makštį, bet dažniausiai naudojamos trys: kai ji guli veidu žemyn, klūpint arba ant nugaros. Kai moteris guli veidu žemyn, jos sėdmėnys neleis giliai skverbtis. Todėl tai yra gera sekso poza analinio sekso pradedantiesiems.

Kama Sutra moko, kad analinis seksas nėra „tabu" ar draudžiamas. Atvirkščiai, į analinį seksą žiūrima kaip į raktą, kuris išleidžia tam tikrą seksualinę ir fizinę energiją.

Taigi štai kelios populiariausios pozos:

Šuniuko poza

Galvojant apie analinį seksą, turbūt dažniausiai pagalvojama apie šią pozą, kai moteris klūpi ant keturių, o partneris įeina iš galo. Nors tai yra labiausiai paplitusi analinio sekso poza, tai nereiškia, kad ji patogiausia ar tinkamiausia pradedantiesiems, kadangi moters poza sutraukia išangę.

Misionierius

Standartinė misionieriaus poza (vyras viršuje, partnerė apačioje) yra faktiškai geriausia analinio sekso pradedantiesiems poza, nes ji leidžia moteriai visiškai atpalaiduoti išangę, todėl skverbtis daug paprasčiau.

Analinė skverbtis iš šono

Dar viena gera analinio sekso pozicija pradedantiesiems, kai moteris guli ant šono, o vyras artėja iš galo. Moteris gali atpalaiduoti išangę, o partneris gali lengvai pasiekti visą išangės sritį.

Skraidantis šuo

Populiariausios šuniuko pozos variacija, kai vyras stovi už moters (o ne klūpi), o savo kojas laiko moters kojų išorėje. Jūs pamatysite, kad vyras bus aukštesnėje pozicijoje, todėl įterptis į išangę bus žemėjanti.