Remiantis įvairiais tyrimais nustatyta, kad kas ketvirta moteris apskritai neturi gebėjimo patirti orgazmo. Kitoms reikia įdėti labai daug pastangų, tačiau net ir tada lytinis aktas gali baigtis be orgazmo.

Taigi, sunkiai didįjį malonumą patiriančioms moterims rekomenduojama išbandyti orgazmo dietą, kuri padės lengviau pasiekti orgazmą. Pagrindinis dietos principas - testosteronų ir dopamino hormonų didinimas kraujyje ir atitinkamų kūno vietų raumenų stiprinimas.

Pirmiausia, reikėtų visiškai atsisakyti stimuliatorių: kavos, arbatos, cigarečių, antidepresantų, ženšenio ir kitų panašių dalykų. Taip pat nevartoti hormoninių kontraceptikų. Be to, kiekvieną dieną reikėtų suvalgyti nedidelį gabalėlį juodojo šokolado. Taip pat daryti vaginos pratimus, o galiausiai - stengtis kuo daugiau valgyti produktų, kuriuose gausu baltymų ir angliavandenių.

Pratimai, padedantys patirti orgazmą

Šis nesudėtingas pratimų kompleksas padės jums lengviau patirti malonumą. 20 proc. besitreniravusių moterų JAV teigė, jog po šių pratimų lengvai patiria orgazmą kas 30 sekundžių.

Pirmas pratimas

Pirmiausia pradėkite daryti pratimus gulomis. Paskui juos lengvai galėsite atlikti bet kur ir bet kada.

1. Gulėdamos ant grindų, ant pilvo sukryžiuokite rankas ir įsiremkite į jas kakta.

2. Iš visų jėgų įtempkite sėdmenų raumenis ir taip palaikykite 5-10 sekundžių, o paskui atsipalaiduokite.

3. Kai pakartosite tai 10 kartų, pradėkite įtempti sėdmenų raumenis kartu su pilvo raumenimis. Padarykite taip 5-10 pratimų per dieną.

Antras pratimas

Po to, kai pajusite, kad pirmąjį pratimą galite atlikti lengvai, pradėkite treniruoti vidinius raumenis.

1. Įtempkite ir atpalaiduokite vaginos raumenis. Pagal pojūčius tai turėtų būti panašu, kad norite sulaikyti šlapinimąsi. Daryti šį pratimą reikėtų kiek galima dažniau.

Trečias pratimas

Pirmojo etapo trečias pratimas atliekamas sėdint ant kėdės, atsirėmus į jos atkaltę.

1. Pradžioje jūs turite sėdėti taip, kad matytumėte pilvo raumenis. Todėl stipriai įtraukite pilvą.

2. Pasistenkite padaryti taip, kad jis atitiktų idealų vaizdą: jokių iškilimų ir klostelių ant pilvo. Reikia įsidėmėti tą pojūtį, o vėliau treniruotis jau nežiūrint į pilvą.

Įsisavinusios trečią pratimą, pradėkite daryti jį ir du ankstesnius vienu metu. Netrukus pajusite, kiek daug gali jūsų kūnas.

Ketvirtas pratimas

1. Gulėdamos ant grindų, veidu į grindis, ištieskite rankas į šonus.

2. Įtempkite vaginos raumenis ir mėginkite kilstelėti užpakaliuką, o galvą atloškite atgal, kad matytumėte lubas.

3. Paskui lėtai nuleiskite ant grindų ir vėl lėtai kilstelėkite.

Šis pratimas stiprina ir gerai amortizuoja vaginos raumenis.

Penktas pratimas

1. Šis pratimas atliekamas sėdint ant grindų. Ištieskite kojas, o rankas padėkite ant kelių.

2. Įtempkite sėdmenų raumenis taip, kad jų pagalba galėtumėte pasislinkti kiek į priekį. Kai slinksitės, sulenkite kelius, o prieš tai, kol vėl įtempsite raumenis, ištieskite juos.

Šis pratimas ne tik stiprina vaginos raumenis, bet ir mažina šlaunų apimtis.

Šeštas pratimas

1. Atsistokite ir išsižerkite pečių plotyje, pasistiebkite ant pirštų galų.

2. Pasistiebusios atlikite sukamuosius judesius kojos pėda į vidinę, o paskui išorinę pusę. Tą pratimą reikia daryti 7 -10 kartų į kiekvieną pusę.

Pasistiebkite ant kojų pirštų, o paskui perkelkite svorį į kulnus. Po to vėl ant pirštų galų ir taip kartokite 7- 10 kartų.

Septintas pratimas

1. Atsistokite prie sienos taip, kad kojų pėdos, užpakaliukas ir nugara liestų sieną ir įsitempkite, o paskui atsipalaiduokite. Taip kartokite 7 - 10 kartų.

2. Įtempkite užpakalį ir įtraukite pilvą taip, kad dubuo tarsi atsiplėštų nuo sienos. Pastovėkite tokioje padėtyje 5-10 sekundžių, o paskui vėl grįžkite į ankstesnę poziciją. Šį pratimą pakartokite 3 - 5 kartus.