Ir tikrai negalima jų suprasti tiesiogiai. Jeigu sapnuojate save su kažkokiu vyru, nebūtinai jis jus traukia ir realiame gyvenime ir tikrai ne visada tai reiškia užslėptas erotines fantazijas.

Taigi, patyrinėjome ką sako psichologai apie mūsų pikantiškų sapnų reikšmes.

Seksas su buvusiuoju

Tai nebūtinai reiškia, kad jūs vėl norėtumėte būti kartu. Tai tikriausiai reiškia, kad vis dar nesate galutinai atsisveikinę su savo eksu. Jei neseniai pradėjote susitikinėti su nauju partneriu, sapnai apie buvusį gali reikšti, kad dar nesate pasirengusi užmegzti naujų santykių.

Homoseksualus seksas

Tai nereiškia, kad norite permiegoti su savo geriausia drauge, tiesiog tai gali reikšti, kad jaučiate tam asmeniui pavydą arba neseniai buvote susipykę.

Seksas su įžymybe

Turbūt kiekvienai yra tekę sapnuoti erotinį sapną su įžymiu aktoriumi ar dainininku. Kadangi kai kurios įžymybės būna iš tiesų karštos, kartais ne tik jas sapnuojame bet ir fantazuojame apie jas. Dėl tokių sapnų nereikėtų jaudintis - juk tiesa, kad visada labiausiai norisi to, kas nepasiekiama?

Seksas su nepažįstamu asmeniu

Dažnai sapne nepažįstamasis turi tokių savybių, kokių norėtume patys atsikratyti. Dažnai per nepažįstamąjį, regimą sapne, galime išsiaiškinti, kokios savybės derėtų atsikratyti. Tačiau vertėtų prisiminti, kad niekas nesapnuoja niekada nematytų žmonių (smegenys nesukuria žmonių veidų, jie kyla iš atminties), kažkur tą vyrą jau tikrai buvai mačiusi.

Neištikimybė

Jei sapnuojate savo partnerio neištikimybę, tai tikriausiai tik dėl to, kad nesijaučiate saugi. Galbūt Jūsų tarpusavio santykiai kelia dvejonių?

Jei sapne pati esate neištikima, tai greičiausiai jaučiate kaltę prieš partnerį ar vis dar neatskleidėte kažkokios savo paslapties, kuri jums neduoda ramybės.

Seksas su draugės antrąja puse

Jei sapnuojate lytinius santykius su draugės mylimuoju, tai nereiškia, kad norite tai įgyvendinti. Dažniausiai būna priešingai - jaučiate tam asmeniui priešiškumą.

Seksas su bosu

Tikrai ryte atėjus į darbą turėtų būti gėda po tokių sapnų. Vis dėlto, tokie sapnai nereiškia, kad iš tiesų norėtumėte tai įgyvendinti, tai reiškia baimę ir pagarbą tam asmeniui.