Mes visos žinome, kokius „mygtukus" spaudyti, norint pagauti geriausia malonumą. Tačiau, ar žinote, kada geriausias metas juos paspausti? Nustebink pati save - išbandyk seksą ne pačiu populiariausiu metu. Tik nepamiršk tam tinkamai nusiteikti.

Nori patirti nerealų orgazmą? Mylėkis po pietų. Taip, taip, pabėgi pietauti, o namie ant stalo laukia nuogas vyras... Beveik tobulas dietos planas!
Tyrimų metu nustatyta, kad moterys jaučia didžiausią malonumą, kai mylisi po pietų, t.y. 13-15 valandomis. Žinoma, šis laikas patogiausias savaitgaliais, bet kodėl gi nepaįvairinus rutinos, ir darbo dieną nepabėgus į nuošalesnę vietelę greitukui? Jei nežinai, kur tai padaryti būtų patogiausia, skaityk čia.

Laisvadieniais naktį miegok, o meilės žaidimams rezervuok laiką po pietų. Po gero orgazmo nebesinorės ir popiečio miegelio, todėl dieną galėsi praleisti turiningiau.

Šio tyrimo metu buvo nustatyta, kad žmonės seksu dažniausiai užsiima prieš miegą ne todėl, kad jaučiasi labiausiai atsipalaidavę, bet iš įpročio.

Pakeisti įpročių nesiūlome, tačiau retkarčiais vertėtų įnešti naujovių į savo seksualinių potyrių pasaulį. Nusiteikti seksui vidury dienos padės keli pratimėliai su savo protu.

Pradėk svajoti. Fantazuok apie labiausiai jaudinančią erotinę fantaziją prieš realų seksą. Galvodama apie seksualų eržilą, kuris jtave jaudina, nesvarbu, ar tai kino žvaigždė, ar kolega, ar išgalvotas gražuolis, sudrėksi ir atsipalaiduosi daug greičiau. Dauguma moterų galvoja, kad šitaip emociškai išduoda savo partnerį, tačiau dėl to nereikėtų jaudintis. Ir jie taip elgiasi, kai negali tinkamai nusiteikti aistringiems potyriams dėl streso, nuovargio ar alkio.

Neišsiblaškyk! Erotinės fantazijos yra puikus aistros užkratas, ypač kai nuvargina kasdienės bėdos – sugedusi skalbimo mašina, neužpildyta mokesčių deklaracija ar priaugti kilogramai. Tačiau per daug įsisvajoti sekso metų nereikėtų. Labai svarbu, kad pradėjus aktą, susitelktum į malonumo gaudymą, todėl pamėgink užblokuoti kitus pojūčius – užsirišk raištį ant akių arba įsidėk ausų kištukus. Pamatysi, kaip kūnas susikoncentruoja į pojūčius žemiau juosmens, todėl orgazmas bus daug stipresnis.

Nepanikuokik. Jei pradėsi nervintis, kad nepatiri orgazmo, greičiausiai taip ir nutiks. Atmink, kad moterims reikalinga maždaug 20 minučių trunkanti emocinė ir fizinė stimuliacija, kad ši patirtų iš tiesų gerą orgazmą. Į šį laiką įeina ne tik pats aktas, bet ir fantazijos, glamonės bei bučiniai.