Žmogus - toks jau sutvėrimas, kad ieško gyvenime, kaip patirti kuo daugiau malonumų. Vieni keliauja, antri mėgaujasi maistu, o treti atsiduoda sekso įvairovei.

Fistingas (angl. „kumštis") populiariai aiškinamas kaip sekso forma, kuomet partneris į moters makštį įkiša pirštus, paruošia ją, kad paskui įgrūstų kumštį ir taip suteiktų jai malonumą. O plačiąja - galima kumšiu stimuliuoti ir išangę - tiek vyrui, tiek moteriai. Analinis fistingas tada tampa labiau reguliuojamas ir „jaučiamas".

Jei ieškosite internete filmukų, tai fistingas neatrodo itin patraukliai. Netgi priešingai - gąsdinančiai ir atgrasiai. Ranka dingsta skylėje kaip kokiame Bermudų trikampyje. Gyvenime viskas proziškiau ir maloniau. Jau netgi ne 1, o 2-3 partnerio pirštų žaidimas jūsų makštyje atneš naujesnių potyrių. Orgazmai fistingo metu gali būti tokie stiprūs, kad tikrai norėsite bent jau pamėginti.

Žaidimas pirščiukais

Vienas mano eksas mėgo sakyti, kad liežuvis ir rankos - geriausi jo argumentai. Jis, žinoma, neturėjo omenyje kalbos ir snukių, atsiprašant, daužymo. Visą moters kūną ištyrinėti burna ir rankomis sugeba ne kiekvienas vyras. Kaip, beje, ir moteris: dažnai tik pati laukia dovanų, o dėl vyro nepasistengia.

O fistingas gali tikti abiem. Jeigu nesutinkate pasirašyti vyrui analiniam seksui, galite mautis pirštinę ir mėginti „pamatuoti" ranka jo išeinamąjį kanalą...

Bet iš tiesų šis tekstas skirtas moteriai ir jos vaginai. Makšties raumenys yra žiedinės struktūros, jie sugeba apčiuopti bet kokį daiktą (galima taip suspaudinėti varpą viduje. Jei darote Kėgelio pratimus, vyras pajus jūsų švelnų „kibinimą"). Taip pat, skirtingai nuo kitų raumenų, makšties raumenys sugeba prasiplėsti.

Fistingas - raumenų treniruotė

Vyrauja nuomonė, jog po gimdymo moters makštis yra išsitampiusi. Ne visai taip. Nusilpęs tik makšties raumenų tonusas, tačiau grąžinti pirmykštį elastingumą bei tvirtumą visai nesunku. Todėl nereikia baimintis, kad kumščio ar kitų didelių daiktų kišimas makštin ją ištampys.

Kėgelio pratimai, kai susitraukinėja raumenys, gerai veikia ir tuo atveju, kai tiems raumenims reikia prasiplėsti. Taigi jei nesunku sutraukti, tai bus lengva ir ištempti (čia kaip triusikų gumutės efektas).

Bet kokia intymios vietos raumenų treniruotė bus jums itin naudinga. Pirma, pagerinsite kraujo tekėjimą į lytinius organus, antra, taip išvystysite aukštą jautrumą. Trečia, susijaudinti ir patirti orgazmą jums bus lengviau. Tik svarbu, kad fistingo metu būtų laikomasi saugumo ir atsargumo, tai yra vyro nagai turi būti nukarpyti, neturi grūsti kumščio ir visaip vartyti. Tam yra paruošiamieji darbai, kurie labai svarbūs, jei norite patirti malonumą.

Reikalinga įžanga

Jei nusprendėte išmėginti fistingą, turėsite pasirūpinti ir reikalingomis priemonėmis. Svarbiausias - lubrikantas. Geriau rinktis neutralų tepalą, kuris nei šildytų, nei vėsintų. Labiau tiks vandens, o ne aliejaus pagrindu - taip nesutepsite patalynės. Jei partneris ne itin atidžiai nusikirpęs nagus ar nenori „teptis rankų", gali mūvėti lateksines pirštines (ypač analinio fistingo metu). Žinoma, prieš analinį dirginimą reikėtų maloninamajam subjektui padaryti klizmą

Kaip viskas vyksta?

Kad moteris būtų patenkinta, reikia, kad ji atsipalaiduotų ir susijaudintų. Preliudijai tiks bet kokios glamonės ir žaidimai.

Tada vyras ima lubrikantą ir pamėgina įkišti du pirštus į makštį. Tegu juda palengva, pirštukus sulenkia, pagramdo švelniai pirštų galiukais makšties sieneles ar pabrauko jas krumpliais. Taip galima žaisti ir visą mėnesį ar netgi kelis, vis pridedant po „naują" pirštą. Tačiau verta pamėginti vien iš smalsumo ir norint įsitikinti, ar tikrai tas orgazmas bus toks stiprus... :)

Svarbiausia fistinge - tai tempimas, plėtimas. Kai jau moteris būna atsipalaidavusi, kaifuoja nuo kelių pirštukų (3-4), gali įvykti ir orgazmas. Vyras turi būti jautrus, atidus, nedaryti staigių judesių. O jai moteris įsitempė ir suspaudė, tarkim, jau įėjusį kumštį, jokiu būdu staigiai jo netraukti atgal - galite sužaloti moters organus.

Fistingo kulminacija - kumštis viduje, dirginimas pirštais, bandymas praplėsti ir pan. Nuolatinės treniruotės, fistingo užsiėmimai tik padės treniruoti raumenis, stiprinti jų elastingumą bei didinti jautrumą. Tas kumštis tikrai neištampys makšties! Be to, įprastinio sekso metu moteris, praktikuojanti fistingą, suteiks vyrui daugiau malonumo: jei moteris gali „išsiplėsti", tai susitraukti bus žymiai paprasčiau.

Ką dar galima naudoti?

Nors fistingo pavadinimas susijęs su kumščiu, tačiau maloniems potyriams galima naudoti žaisliukus, kurių įsigysite sekso reikmenų parduotuvėse: dideli falai, pripučiamos priemonės (jas reikia įvesti į makštį, o paskui pripūsti - būna ypatingi pojūčiai). Tačiau lubrikantas bei pirštukai vis tiek bus reikalingi - apšilimui ir didesniam malonumui.

Fistingas - vienas iš būdų patirti malonumą, tik reikia atidumo ir saugumo. Geriausia tai daryti su patikimu žmogumi. Jis turi jus jausti, suprasti, matyti, kada jums gera, o kada - nejaučiate komforto.