Suradau šią istoriją, o kai perskaičiau, pagalvojau - kažkodėl man gaila Louise. Būdama psichoterapeutė, tik tokią rado išeitį iš ją sukrėtusios tragedijos. Paguodžia tik tai, kad jai tai patinka. Tačiau kita pusė - ką į savo galvas susideda du vaikai paaugliai, kurie žino apie mamos gyvenimą?

***
Louise Van der Velde - našlė, kuri susitikinėja su 4 meilužiais. Vienas jų - statybų magnatas, antras - verslininkas iš Dubajaus, trečias - fitneso instruktorius, o ketvirtas - šiek tiek grubus elektrikas.

Dviejų vaikų britė tvirtina, kad santuoka yra juokas, o visi meilužiai jai padeda įgyvendinti visas jos fantazijas, praneša The Sun. Louise įsitikinimu, nelaimingos santuokoje poros turėtų ieškoti sekso kitur, o vedybų sutartys turi būti pakeistos - į jas privaloma įtraukti penktą apie teisę į neištikimybę. Terapeutė netgi yra parašiusi knygą apie gyvenimą su keliais partneriais.

38 metų moteris, kuri save vadina malonumo profesore, turėjo monogaminių santykių, buvo ištekėjusi, tačiau dabar jos seksualinis gyvenimas žymiai įvairesnis: „Mano meilužiai labai skirtingi; kiekvienas iš jų man padeda įgyvendinti tam tikras fantazijas", - papildo moteris.

Psichoterapeutė tvirtina, jog vieno lytinio akto metu patiria 4-5 orgazmus. Jos meilužis nr. 1 - multimilijonierius, kuris vadovauja kompanijai, gaminančiai ir įrengiančiai saulės elektrines Dubajuje.

„Susitikome prieš šešerius metus. Jis labai turtingas, įtakingas, dominuojantis ir labai seksualus. Jis lovoje - neįtikėtinai išradingas, kaip Christianas Grey iš erotinio romano „50 pilkų atspalvių". Mes mėgaujamės tantriniu seksu, kuris trunka keletą valandų. Mes pasimatome 1-2 kartus per mėnesį. Kai nebūna su manimi, jis susitikinėja su tuo, kas jam patinka, taip pat elgiuosi ir aš. Mes atvirai kalbame apie savo meilužius - neturime jokių paslapčių", - pasakoja moteris.

Asmeninė Louise svetainė ir FOTO - ČIA ir ČIA.

Meilužis nr. 2 - asmeninis fitneso treneris, kurį Louise vadina „Mr Body Beautiful" (Misteris gražusis kūnas).

„Jis padeda man įkūnyti visas netikėčiausias mano fantazijas. Jis turi idealų, raumeningą kūną. Matomės 2-3 kartus per mėnesį ir kiekvieną kartą mėgaujamės intensyviu seksu. Tai nuostabu, tačiau ir be sekso turime bendrų interesų, kartu einame sportuoti".

Meilužis nr. 3, statybų magnatas, pravarde „Mr Intense" (Misteris intensyvusis, smarkusis). Apie jį Louise atsiliepia: „Jis labai valdingas ir aistringas, protingas. Labai daug kalbamės apie savo svajones ir ambicijas. Mes dažnai susitikinėjome apie metus, kol atšalome paskutinėmis savaitėmis. Jis tapo per daug pavydus".

Grubusis vyrukas - meilužis nr. 4: „Jis yra 25 metų elektrikas, visas kibirkščiuojantis. Santykiuose jis greitas ir veržlus. Jis man patinka, nes visada atviras naujiems pasiūlymams. Susipažinau su juo, važiuodama traukiniu į Londoną. Jis mane sugebėjo prajuokinti ir tai daro iki šiol. Žinau, kad jis susitikinėja su jaunutėmis merginomis, tačiau esu įsitikinusi, kad jos man neprilygsta".

Louise visiems meilužiams papasakojo apie kitus partnerius: „Jie sąžiningi su manimi, tai ir aš sąžininga. Statybų magnatas ir elektrikas yra monogamiški, ištikimi man, o kiti du miega su kitomis moterimis. Tai manęs visai nejaudina. Jie gali daryti viską, ką nori, ir miegoti, su kuo nori".

Moteris prisipažįsta, kad ji privalo būti organizuota, kad turėtų tokį turtingą seksualinį gyvenimą.

„Meilužis iš Dubajaus gyvena už tūkstančių kilometrų, todėl jo vizitai turi būti kruopščiai suplanuoti. Mano fitneso instruktorius gyvena šalia, todėl mes dažnai susiskambiname ir paskiriame dieną pasimatymui. Elektrikas gyvena už kampo, mes intensyviai bendraujame SMS".

Louise pabrėžia, jog ji neprieštarauja santuokai ir pasakoja, kad 7 metus buvo ištekėjusi už ramaus vyro Stepheno ir tie metai buvo vieni geriausių jos gyvenime. Tačiau prieš 8 metus vyras nusižudė. Su Stephenu jie susilaukė dviejų vaikų- sūnui dabar 16, dukteriai - 11.

Louise teigia, kad jos vaikai žino apie meilužius, kurie nevaidina jokio vaidmens vaikų gyvenime.

„Aš buvau laiminga santuokoje iki tragiškos vyro žūties. Neįtraukiu meilužių į savo gyvenimą, nes taip noriu apsaugoti savo vaikus.

Kaip ir visos mergaitės, tikėjau santuoka ir meile, tačiau iš tikrųjų santuoka negalioja daugeliui žmonių, - teigia prichoterapeutė, kuri konsultuoja poras. - mes susikūrėme naują santykių modelį, kuris veikia. Jeigu kas nors man, kai buvau 28 metų, būtų pasakęs, kad 35 metų aš nebeturėsiu vyro, bet gyvensiu su 4 vyrais, būčiau atsakiusi: „Jokiu būdu!".

***
Ką manau? Kad Louise yra sutrikusi ir neteisi, vertindama ilgalaikius santykius ir santuoką kaip juoką. Jei imsi skaičiuoti meilužius ir orgazmus, atsiras jausmas, kad praleidi kažką svarbaus gyvenime, atsiras kitokio gyvenimo ilgesys. Gyvenimas - tai ne vien seksas. Tikrai, ilgalaikei meilei nereikia skaičiavimo mašinėlės ir pasimatymų planavimo. Tačiau aš galiu suprasti Louise - ji neteko mylimo vyro. Greičiausiai ta tragedija ir privertė pakeisti požiūrį į gyvenimą.

***
Sekso guru Louise Van der Velde prisipažino patirianti 4-5 orgazmus vieno akto metu. Pateikiame jos 10 patarimų, kaip pagerinti seksualinį gyvenimą:
1. Greičiausias kelias tapti seksualia - tai būti kuo labiau paslaptinga.
2. Jūsų libido privalo gauti energijos. Kasdien sportuokite, valgykite gerą maistą ir gerkite daug vandens.
3. Gražiai renkitės. Ir nusipirkite klasišką apatinį trikotažą, mergaitės.
4. Praktikuokite tantrinį seksą apie valandą per savaitę.
5. Vyrai turi būti vyrai. Būkite tuo, kuo gimėte, vaikinai.
6. Susiraskite ekspertą, kuris padėtų jums išsilaisvinti iš blogos seksualinės patirties.
7. Žaiskite vaidmenimis. Apsirenkite, linksminkitės. Vienas paklūsta, kitas dominuoja.
8. Miegamajame pravers apatinis trikotažas, masažo aliejus, daugybė viliojimų, erzinimo daikčiukų.
9. Naudokite sekso žaisliukus - jie tikrai gali pagerinti jūsų seksualinį gyvenimą.
10. Suraskite vyro G tašką (prostatą). Gali apversti vyro gyvenimą aukštyn kojom.