O ar žinote, kad būtent dėl neigiamų energijų jūsų namas gali nustoti būti jūsų tvirtove? Kaip to išvengti?

Dovanos

Iš dalies neigiama energija patenka į namus kartu su naujais daiktais, ypač tais, kuriuos įsigijome ne mes.

Kai dovanojame dovaną, paprastai susimąstome tik apie jos naudingumą, o štai kokią informaciją ji atneša į namus, neįtariame. Ypač tai tinka kalbant apie dovanas žmonių, kuriuos prastai pažįstame ar kurie mums nemalonūs.

Kartu su nauju daiktu į namus gali patekti ne tik svetima, bet ir žalinga energetika, ir tai tučtuojau mums atsilieps: prasidės problemos su sveikata, šeimyniniai ginčai, nemalonumai darbe ir panašiai.

Knygos

Ar gali problemų šaltinis slypėti knygose, o jei taip, kaip nuo to išsivaduoti?

Atsakyti į šį klausimą paprašėme vieno bioenergetiko. „Norint užtikrintai žvelgti į ateitį, feng šui rekomenduoja atsargiai elgtis su savo biblioteka, juolab jei ji atiteko kaip dovana. Reikia stengtis atsikratyti foliantų, nusipirktų atsitiktinai arba kieno nors įbruktų.

Namie turi likti knygų rinkinys, kuris parodys jus tokius, kokie norite būti rytoj. Ne tik knygos, bet ir visa, kas yra bute, formuoja jūsų rytojų.

Saugodami senus daiktus, kuriais jau nesinaudojate, neleidžiate gimti naujoms idėjoms, užkertate sau kelią į sėkmę. Daiktus reikia paleisti. Ypač tai galioja kalbant apie nepažįstamų žmonių dovanas.“

Kaip pagerinti energetiką?

Jei kokio nors daikto neapsivelkate visus metus, jo reikia atsikratyti - tai problemos, negatyvas, laikomas namie.

Reikėtų labai priekabiai žvelgti į tai, kokie daiktai išdėstyti indaujoje, virtuvės spintelėse. Suskilinėjusius indus, nepriklausomai nuo jų amžiaus, net jei tai senoviniai daiktai - namie laikyti negalima, kadangi jų laikas jau baigėsi.

Itin galingas energetikos siurbėjas - seni baldai, juos kartas nuo karto reikia energetiškai išvalyti.

Energetinio valymo taisyklės

Jei turite seną indaują, pabarstykite druskos ties kampais, ji sugeria neigiamą energiją. Pirmą kartą palaikykite ją ten ne daugiau trijų parų. Tuomet druską reikia išmesti į unitazą, sakant: „Kur druska - ten ir problemos.“

Minkštuosius baldus reikia pavalyti drėgna šluoste, sumirkyta pasūdytame vandenyje, tą patį reikia padaryti ir su naujais daiktais, kurie jums padovanoti, arba senais, kuriuos kas nors atidavė ar pardavė.

Minkštuosius baldus pageidautina kartą per metus ištraukti kuriam laikui iš kampų, dar geriau - perstatyti į kitą vietą. Taip atnaujinama energija tose vietose, kur kaupiasi negatyvas ir nuovargis.

Karma ir daiktai

Budistai sako, kad nei vienas daiktas negali nešti šeimininkų karmos, tai yra, daiktų nereikia kaltinti dėl mūsų gyvenimiškų negandų, kad ir kam jie anksčiau priklausė.

Priežastis visuomet mumyse.

Tam tikras daiktas tiesiog provokuoja išorinį tos problemos, kuri slepiasi giliai mumyse, pasirodymą. Budizme aiškiai nustatyta, kas yra daiktai ir kas mes esame santykyje su tais daiktais.

Daiktai patys savaime nepasižymi jokiomis savybėmis, jomis juos pripildo žmogus. Karma valdo mus, kai vertiname vieną ar kitą daiktą. Išmokti matyti visame kame teigiamus dalykus nėra paprasta, tačiau, praėjęs tam tikrą dvasinį kelią, kiekvienas žmogus gali savyje atverti šią dovaną.
Jei jam pasirodys galimybė matyti pasaulį tobulą, daiktus, kurie mus supa, kaip pozityvius, tai reiškia, kad jame nebeliko tų karminių dėmių, dėl kurių pasaulis buvo tapomas juoda spalva.

Jei norite atlaisvinti vietą savo gyvenime kažkam naujam, peržiūrėkite savo spintas. Jei aptiksite ten daiktų, kurių seniai nenaudojote, galbūt laikas juos išmesti.

Kaip išvalyti butą?

Susitvarkius daiktus, energetiškai išvalius baldus, galima valyti patį butą. Patalpas taip pat reikia periodiškai išvalyti nuo susikaupusios neigiamos energijos.

Bioenergetikai rekomenduoja tokias priemones taikyti ir persikėlus į naujus namus.

Negatyvas, susikaupęs bute, pašalinamas generalinio tvarkymo metu. Sienos, lubos, langai - viską reikia išvalyti silpnu druskos tirpalu.

Svarbiausia taisyklė: kaip galima dažniau suvilgykite skudurėlį tekančio vandens srove.

Praeikite po butą laikydami smilkalus arba paprastas žvakes. Kryptis - nuo slenksčio pagal laikrodžio rodyklę.

Jei naudojate žvakę, uždekite ją ir apeikite visą butą nuo slenksčio pagal laikrodžio rodyklę, būtinai reikia kiek pastovėti kampuose ir ties baldais, kol liepsna nustos blaškytis.

Ugnis įkūnija kosmoso energiją, dėl jos energetinių savybių galima tiksliai nustatyti neigiamos energijos sankaupų vietas. Jei jos yra, žvakė ims traškėti, liepsna - blaškytis.

Išėjus svečiams, ypač jei vizitas buvo nemalonus, galima atlikti pratimą „Šventoji arka“.

Mintimis pakelkite rankas kiek aukščiau apvadų, delnai nukreipti į duris, rankas išskėskite į abu šonus. Po to pratimo neigiama energija nutekės ant grindų, neužsilikdama kampuose. Tokiu principu sukurti cerkvių kupolai, todėl jose negatyvi energija neužsilaiko - nepriklausomai nuo vidinės atėjusiųjų energijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)