Tokią galimybę suteiks tiesioginę „Mados infekcijos“ transliaciją internetu per OTT sistemą (angl. Over the Top) rengiantys TV kanalo „Penki TV“ kūrėjai.

Mados renginį bus galima stebėti bet kuriame įrenginyje – kompiuteryje, planšetėje ar išmaniajame telefone. Taikant šią sistemą, neprisirišima prie įrenginio tipo ir asmens, ketinančio žiūrėti tiesioginę transliaciją internetu, buvimo vietos. Be to, vienu metu galima transliuoti vaizdo medžiagą skirtingu formatu ir raiškos kokybe, o vaizdas tiekiamas stabiliai ir kokybiškai.

OTT paslauga jau išbandyta transliuojant tarptautinę konferenciją „LOGIN 2012“, simpoziumą „Open IPTV Forum“, apdovanojimų ceremoniją „T.E.T.E. 2012“, Boriso Grebenščikovo bei grupės „Akvarium“ koncertą ir dar daug kitų masinių renginių.

„Mados infekcija“ organizuojama nuo 1999 metų. Šiemet per dvi festivalio dienas bus pristatyta 14 pavasario ir vasaros kolekcijų: pirmąją dieną modernūs pret-a-porter modeliai, antrąją – novatoriški eksperimentai ir nekasdieniai ieškojimai.

Didžiausiame Lietuvos mados renginyje dalyvaus devynios lietuvių dizainerės: Sandra Straukaitė, Dovilė Gudačiauskaitė, Laura Dailidėnienė, Eglė Žiemytė, Lina Gudanavičiūtė, Ieva Daugirdaitė, Milda Čergelytė bei Aušros Urbanavičiūtės ir Dianos Kuzmickaitės duetas. Lietuvos publikai savo kūrybą parodys ir penki svečiai iš Norvegijos, Rusijos, Prancūzijos, Vokietijos, Danijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)