Daug negalvoję, jie nusprendė susituokti tame pačiame prekybos centre, kur iki pat šios dienos dirba Sali. Tai jie padarė darbo metu, todėl liudininkai jų vestuvėse buvo ne tik artimieji, bet ir daugybė pirkėjų.

Sukant pedalus

Pietų Korėjos gyventojai Em Li ir Kore Sam susituokė sporto klube, kur abu dirba treneriais. Be to, visos ceremonijos metu jaunikis ir nuotaka bėgo ant bėgimo takelio, o svečiai suko dviračių treniruoklių pedalus, nekantriai laukdami, kol jaunikis su nuotaka pagaliau ištars priesaiką. Nesportiški buvo jų svečiai...

Prisikėlę iš...

Beje, vedybos pagal darbovietę rengiamos ir Rusijoje. Būsimieji vyras ir žmona susipažino morge. Jis buvo patologoanatomas, ji - jo pagalbininkė.
Pats vestuvių scenarijus buvo gan neįprastas. Po išpirkos jaunikis su pabroliu išnešė jaunąją iš buto ant neštuvų.

Mergina gulėjo nejudėdama kaip lavonas, apklota nuo galvos iki kojų. Ją paguldė į iš anksto paruoštą greitosios pagalbos automobilį, ten įšoko ir jaunikis su svečiais, visa kompanija nurūko į morgą. Čia ir įvyko santuokos ceremonija. Kalbama, buvo taip linksma, kad numirėliai vos neatgijo.

Greitas maistas

Sara ir Džei iš Floridos susipažino romantiškesnėje vietoje - McDonalds restorane, kur jis buvo administratorius, o ji - kasininkė. Būtent čia jie ir susituokė susidauždami koka kolos taurėmis.

Beje, administracija šia proga nemokamai skyrė maisto vestuvių ceremonijai.

Pasiekti iš po žemių

Kinijos mieste Šansi iškart dešimt porų atšoko vestuves ne kur kitur, o „Datong Coal Goup“ anglies kasyklose. Paaiškėjo, kad būtent čia dirba gera pusė jaunikių, o surengti ceremoniją čia, trys šimtai metrų po žeme, juos įkalbėjo širdies damos.

Merginos savo ruožtu prisipažino, kad pasirinko šachtą, nes visuomet svajojo ištekėti neįprastoje vietoje. Kaip sakoma, svajonės pildosi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją