Moters orgazmas - labai subtilus ir sudėtingas dalykas. Bet stereotipų labirintuose klaidžioja abu - tiek vyras, tiek moteris. Vyras mano, kad moteris pasiekia kulminaciją ir jau gali palaimingai ilsėtis. Moteris lygiai taip pat galvoja apie vyrą - „Tai jau baigei?"

Ir retai susimąsto abu, kad meilės akto metu galima tų Linksmųjų Kalniukų pasiekti ne vieną. Bet šičia jau kalbėsime apie moters daugkartinį orgazmą (arba multiorgazmą). Bet ir tuo atžvilgiu abu (vyras ir moteris) linkę matyti siaurai - tokių gamtos apdovanotų moterų yra vienetai (vyrų manymu), o jei ir yra, tai jos kažkokios nepasotinamos nimfomanės (moterys taip mano apie kitas, tačiau greičiausiai iš pavydo. O su nimfomanija tai neturi nieko bendro!).

O aš noriu pasakyti - netiesa. Multiorgazmas yra „noro ir sugebėjimų" rezultatas, įdirbio pasekmė. Slidinėti Linksmaisiais Kalniukais galima išmokti! Visus pradmenis moteris turi savyje, tik dažna nežino, kad ji taip gali.

Leiskite sau orgazmintis be pabaigos!

Daugkartinis orgazmas, kaip ir įprastinis, prasideda... galvoje. Jeigu manote, kad jums pakanka vieno „OooOoo" ir jūsų kūnas sutvertas sprinterinėms distancijoms, o ne maratonui, tai nieko gero ir nebus. Jūs turite išlaisvinti savo pasąmonę ir nukreipti mintis į daugkartinį orgazmą kaip patį paprasčiausią dalyką gyvenime, jo labai nesureikšmindamos. Maždaug - kas čia tokio, galiu nardyti taip, kaip užsigeisiu. Tai neturi būti kažkas jau tokio antgamtiško ar proginio lyg saliutai Naujųjų metų naktį. Tai turėtumėte vertinti kaip duotybę, kaip bulvių lėkštelę šalia šaltibarščių.

Nukreipiant mintis link daugkartinio orgazmo, svarbiausia jo nepaversti kultu, kažkokia dovana sau ar mylimajam, nelaikyti jo iššūkiu užkopti į Everestą. Jūs taip tik pakenksite sau, nes didžiausias malonumo ir kūniškų džiaugsmų priešas yra įtampa. Ramus žinojimas, kad viskas bus tiesiog puikiai, nes "jūs to verta" (o tiksliau, jūs su vyru abu verti tokio patyrimo) - būtent tai, ko jums reikia.

Malonumų paieškoms tinginiai netinka

Taigi, išsiaiškinome, kad svarbiausia sureguliuoti tinkamas bangas galvoje. Ir, savaime suprantama, nepamiršti partnerio. Tai nereiškia, kad jis turės dirbti visą naktį, tenkindamas jūsų įgeidžius, tačiau jam reikės kantrybės ir susilaikymo nebaigti anksčiau laiko. Tai lyg savotiškas erzinimas - varai, varai į kalną, leidi moteriai paskraidyti, o pats džiaugiesi tuo vaizdu, kol ji skraido. Juk skraido ne ant bet ko, ant jūsų, hm, raumenų kuolo!

Kaip vyksta pats procesas moters organizme? Orgazmo metu nervinės galūnės aktyvinasi taip, kad moteris, išgyvenusi malonumo piką, jaučia nenumaldomą poreikį pailsėti. Štai čia dažnai ir užklimpstama - moteris mano, kad jau viskas, ir abu eina ilsėtis (jei mylisi prieš miegą).

O iš tikrųjų moteris taip pavagia iš savęs galimybę patirti dar keletą orgazmų. Nes iš tiesų po orgazmo kiekviena moters kūno ląstelė ilgisi „pratęsimo", tik dažnai moteris nesupranta tokio jausmų antplūdžio. Štai iš kur tas moters noras iškart po sueities dar priglusti prie vyro, bučiuotis, glamonėtis, pakalbėti. Taip moteris palaipsniui grįžta į realų gyvenimą. Žodžiu, kaip moteriai įkaisti reikia ilgesnio laiko ir pasiruošimo, taip ir po meilės akto reikia iš vyro dėmesingumo bei rūpestingumo.

Ir štai čia, kai moteris „išeidinėja" iš tos skraidymo būsenos po pirmojo orgazmo, glamones reiktų ne malšinti, ne užliūliuoti moterį ir ją nuraminti, o vėl įkaitinti. Pertraukėlė turėtų būti nedidelė. Vyras vėl pamažu sirpina savo penį, o moteris galvoja tik apie dar vieną malonumo bangą. Taigi - glamonės intensyvėja, aistros kaista, ir vyras vėl nuskraidina moterį ant malonumo debesėlio.

Pozos daugkartiniam orgazmui įtakos neturi - galima mylėtis ir šuniuku, ir misionieriaus, ir žirklių poza (čia aš taip pavadinau: vyras guli ant šono, o moteris ant nugaros, išskėtusi kojas taip, kad viena - tarp vyro kojų, o kita - ant viršaus; moters kūnas su vyro kūnu sudaro statų kampą).

Dvi pagrindinės taisyklės

Kai moteris pasiekia pirmąjį orgazmą, vyras turėtų žinoti kelias meilės žaidimo tęsinio taisykles.

Pirmoji - atsargiai liesti klitorį arba visai jo nedirginti. Po orgazmo jis tampa toks jautrus, kad jei dar stimuliuosite šį jautrų kauburėlį, tai moteriai bus mažai malonumo. Geriau jį vėl prisiminti meilės nakties pabaigoje, tarkim, paskutiniam orgazmui. Jį stimuliuodami, galite netgi sukelti moteriai ejakuliaciją (tai veikia tik toms moterims, kurios leidžia fontanus).

Antroji - daugkartiniam orgazmui pasitarnaus taškas G. Jis kaip tik po orgazmo būna išpurtęs, pasiruošęs dar vienam užėjimui, taigi galima moterį nuskraidinti ant malonumo debesėlio tiek įvedus penį, tiek įkišus pirštą. Malonumo banga (ir ne viena!) garantuota.

Tai toks būtų daugkartinio orgazmo pradžiamokslis. Moteris turi tikėti, kad ji gali patirti daug „Ooo", o vyras - būti kantrus, dosnus ir ne egoistas.

Kai išmoksite savo kūną panardinti į malonumo bangas, pamatysite, jūsų greitukai netgi bus kitokie, tai yra, sugebėsite net ir greituko metu keliskart pagauti tą OOO...

Sėkmės mėginant bei atrandant, kas jus jaudina ir suteikia saldžios palaimos!