Šaulys
Dabar galite būti priklausoma nuo jaudulio, kad pažįstate asmenį „nuo ... iki“, bei nuo meilės ir sekso galios. Dabar jums ypatingai svarbus yra intensyvumas. Pats laikas judėti link reikalų, kurie yra labiau susiję su kitais žmonėmis, o ne su jumis, ir kurie jau tuoj iškils į paviršių. Buvusios problemos išsispręs pačios arba išnyks, tad joms reikės mažiau jūsų rūpesčio.
Būkite pasirengusi mirčiai (t.y. problemų ar santykių galui), kuri tuo pat metu nulems jums tiek malonumą, tiek ir skausmą. Pasistenkite atsikratyti siaubingo gyvenimo būdo ir šlamšto, kuris, jūsų manymu, gali atnešti žymų pasikeitimą jūsų asmeniniame gyvenime. Dabar yra tobulas laikas padaryti tai. Jaučiate poreikį išsaugoti aistrą, ir kai santykiuose ji nurimsta, jūs galite būti priklausoma nuo flirto su kitais žmonėmis, kad jaustumėtės gyva ir galinga. 
Jūsų troškimas tirti meilės ir sekso paslaptis didėja, kai jaučiatės gyvesnė nei įprastai. Iš naujo įvertinkite save ir savo ketinimus. Nustebinsite save ir galbūt kitus jus supančius žmones, supratusi kiek daug iš tiesų galite pakeisti į gerąją pusę. Atskleiskite savo stiprybes ir romantišką talentą. Galiausiai, paaiškės, kad jis jus paveiks teigiamai.
Ožiaragis
Šį mėnesį jūsų dėmesys bus labiau skirtas jūsų meilės nuotykiui, jūsų draugystei ir galbūt net gi profesiniams santykiams. Dabar pats metas būti visuomeniškai. Patikrinkite savo kontaktus, atlikite tuos būtinus telefoninius skambučius ir susisiekite su tais, pabendravimą su kuriais vis atidėliojote. Jei asmeniniame gyvenime norite išvysti sėkmę, tai turite padaryti dabar. Dabar jūs mėgausitės socialiniu „žaidimu“, kursite ryšius su mylimaisiais, o jie gali būti ganėtinai viliojantys.
Padirbėkite ties savo žiniomis apie žmones ir iš naujo juos apibrėžkite. Gali būti, kad potencialios kliūtys ir žinių apie žmones atnaujinimas padės jums suvokti, kur slepiasi blogybės bei išnaikinti jas prieš tai, kai jos pasieks jus ir paveiks jūsų gyvenimą. Net gi jei nėra jokių jus liečiančių pavojų, geriau būkite pasiruošusi tokiems kvailiojimams (maža ką). Panašu, kad dabar ignoruojate savo seksualinius poreikius, nes sutelkiate dėmesį į savo partnerio poreikius.
Jei trokštate nuolatinių/stabilių santykių, verta nekantriai laukti savo mylimojo. Šį mėnesį jūsų laukia begalė užuojautos ir dalinimosi. Klestės artimi ryšiai su šeima, draugais ir net gi romantiški santykiai. Būtų protinga apie jūsų gyvenime pasitaikančias situacijas galvoti, taikant terminą „mes“, o ne „aš“.
Vandenis
Šį mėnesį meilė gali būti komplikuota, tačiau gaivinanti  ir tikrai niekada ne nuobodi! Dabar pats metas stebėti pažeidžiamiausias artimų santykių sritis. Horizonte jau matyti pokyčiai tiek profesinėje, tiek ir asmeninėje srityje, ypatingai sveikatos ir mitybos klausimais. Didesnių gyvenimo tikslų reikalavimai galėjo užtemdyti jūsų malonumų siekiančias veikas, ir dabar tai tampa akivaizdu. Taip pat gali būti, kad jūsų vaikai patiria savo pokyčius ir „stadijas“, tad dabar jiems reikia daugiau dėmesio. 
Paskirkite savo laiko padėti artimiesiems ir mylimiesiems, nes tai unikali patirtis, kurią verta patirti. Kiti būtinai pastebės, kad jūs esate ypatingai patraukli, graži ir draugiška darbe. Spaudimas  mažėja, jūsų pasitikėjimas didėja, o svarbūs jūsų gyvenime žmonės jus palaiko. Mažiau dėmesio skirkite jūsų santykių įtrūkimams ir daugiau – „visam piešiniui“, taip romantika išliks gyva ir stimuliuojanti.
Priimkite šiuos išbandymus ir pasinaudokite jais, kad blogus dalykus savo gyvenime pakeistumėte labiau trokštamu požiūriu į viską. Išsiaiškinkite, kas jus padaro laiminga ir kas galėtų sukurti pozityvesnį poveikį jūsų gyvenimui bei siekiant jūsų tikslų. Būkite dalykiška – tai pasireiks labiau organizuotu gyvenimo būdu.  
Žuvys
Šitą mėnesį tikrai pajusite troškimą „pažaisti“. Jūsų patrauklumo jėgos bus itin stiprios. Jūsų kūrybiškumas liejasi laisvai ir kuria įkvėpimą, kuris viršija jūsų normalius gebėjimus. Jūsų emocijos tai parodo, tad visi tai pamatys. Pasilinksminkite su tuo ir su žaismingu požiūriu, kurį jis jums suteikia.
Jūs gana ilgai save saugojote. Dabar pats metas imti vadovauti ir išbandyti naujus dalykus. Pasinaudokite savo įkvėpimu ir būkite spontaniška. Išbandykite laimę ten, ko paprastai nedrįstumėte padaryti. Pajuskite troškimą ir leiskitės jo vedama, o ne atsitraukite. Jūsų pastangos nebus nepastebėtos ir bus teigiamos bei produktyvios jums. Būtent tai ir yra vadinama gyvenimo prieskoniu. Jis yra skirtas jums, kad mėgautumėtės juo pilnai fiziškai, protiškai ir net gi emociškai.
Tačiau būkite atsargi ir nepiktnaudžiaukite. Viskame, ką darote, jauskite ribas. Mėgaukitės gyvenimo vaisiais, tačiau nebūkite pernelyg pasitikinti ir negalvokite, kad nieko blogo negali nutikti. Peržengsite tas ribas ir pamatysite, kaip greitai kažkas nuostabaus gali virsti siaubingu. Išbandykite laimę meilėje, tačiau nerizikuokite. Jūs žinosite skirtumą.

Meilės horoskopas Liūtui, Mergelei, Svarstyklėms ir Skorpionui.

Meilės horoskopas Avinui, Jaučiui, Dvyniui ir Vėžiui.