Festivalyje „Mados infekcija“ keturis kartus pristatė kolekcijas kartu su dizainere Kristina Kruopienyte. Šių metų festivalyje Egidijus Sidaras pristatys jau trečią savarankiškai sukurtą kolekciją.

Nuo 2009 m. mados namuose „Cantas“ dirbantis dizaineris visuomet siekia tobulumo ir baigtumo. Mados kryptį ar stilių jis suvokia kaip visumą – pradedant makiažu, šukuosena, drabužiais ir baigiant kolekcijos pristatymu.

Pagrindinis Egidijaus Sidaro kūrybos stilistinis principas: „Mažiau yra daugiau”. Jam mados dizainas pirmiausia yra originalios formos, naujoviška konstrukcija.

Pirmenybę jis teikia išraiškingiems kirpimams, netikėtiems audinių spalvų ir faktūrų deriniams, o puošybos elementams skiria mažiau dėmesio. Jis mano, kad kiekvienas drabužis atranda savo dėvėtoją, kuris savaip interpretuoja madą ir stilių.

Kolekcija „12 brolių“ (2012-2013 m. ruduo-žiema)

Vyrams skirta „Cantas“ mados namų kolekcijos dalis, anonsuojanti visos prekės ženklo kolekcijos pristatymą balandžio mėnesį. Klasikinius vyriško garderobo drabužius dizaineris sieks pateikti savaip. Pasak autoriaus, jis vėl išradinės dviratį, ir daro tai dėl savęs ir žiūrovų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją