Jei jūsų tikslas - pasikeisti, jei norite būti moteris-magnetas, tai turėsite ir šiek tiek pasistengti. Žinoma, visi sako, kad tas žavesys, tas patrauklumas - tai charizma, kad ją arba turi, arba - ne. Tačiau būti laukiama vakarėlių viešnia, gera pašnekove bei klausytoja galima išmokti.

Nevaržykite fantazijos

Moterys sau itin negailestingos ir savikritiškos. Net ir pačios nuostabiausios gražuolės turi sau pretenzijų. Pavyzdžiui, beveik visuomet į seksualiausių moterų 100-tuką patenkanti aktorė Halle Berry yra nepatenkinta savo kojų pirštų forma, o jos kolegė Megan Fox kompleksuoja dėl deformuoto rankos piršto. Tačiau šie nedideli trūkumai nesukliudė joms mėgautis pelnyta šlove bei vyrų dėmesiu.

Ką daryti? Pamiršti savo trūkumus. Įsivaizduokite, kad esate kerinti deivė, paslaptinga ir žavinga, kad jūsų pasirodymas vyrams atima žadą. Kad taptumėte žavinga moterimi, jūs turite patikėti, kad tokia galite būti. O gal net ir esate, tik nesugebate parodyti. Norite, kad vyras jus pastebėtų, o jei nepastebi, kaltinate aplinką. Tačiau turite ir pati pasistengti.

Atsikratykite stereotipų

Paslaptis paprasta - vyrai nemato jūsų trūkumų! Jie mato tai, ką jūs įsikalate sau į galvą. Vis kartojate: koks išvešėjęs celiulitas, kokie ploni plaukai, kokios trumpos kojos, o dar tie akiniai ant nosies... Tokia atrodote sau, bet ne jam. O jei jis nuolat tai girdi, tai tikrai ims tikėti, kokia jūs netobula. Be to, vyrui skaudu matyti, kaip jūs graužiatės dėl to, kad po gimdymo niekaip nenumetate svorio. Jei kartojate dažnai, kokia esate stora, tai kaip save sugebėsite pamilti?

Taip, vyrai myli akimis, bet labiausiai juos veikia moters energetika. Jie sugeba matyti visumą, patikėkite. O jei jūs galvosite „mano figūra netobula, nesu proporcinga, todėl nieko nuostabaus, kad neatkreipiu vyrų dėmesio", tai taip ir bus. Svarbiausias moters patrauklumo veiksnys - ne centimetrai ir kilogramai, o vidinis pojūtis ir įsitikinimas.

Ką daryti? Nekalbėkite apie save blogai, net jei taip ir manote. Daugiau meilės sau! Mylėkite savo kūną. Juk nesate nei su penkiomis rankomis, nei su keturiais užpakalio žandais. Esate normali, sveika moteris. Ir svarbiausia - unikali! Jūs tokia - vienintelė! Žinoma, tai nereiškia, kad turite apsileisti, tačiau vis kankintis, žiūrint į savo atvaizdą veidrodyje, ir mąstyti, kokia esate nelaiminga, tikrai neverta.

Mėgaukitės gyvenimu!

Jei norite atskleisti savo grožį bei seksualumą, nepaprastai svarbu mėgautis gyvenimu. Džiuginkite save, lepinkite - ir kuo dažniau! Malonumai padeda atsipalaiduoti. O kai nejausite nerimo, spinduliuosite tik ramybę, būsite geranoriškai nusiteikusi aplinkinių atžvilgiu, tai imsite skleisti patrauklumo fluidus!

Juk ir pati, nors esate dailesnė už savo kaimynę, greičiausiai ne kartą svarstėte, kaip ji gavo tokį puikų vyrą. Jokių stebuklų nėra. Vyras vertina moters humorą, rūpestingumą, švelnumą. Greičiausiai kaimynė būtent tokia. Gal verta su ja susidraugauti ir kai ko iš jos pasimokyti?

Ką daryti? Priežasčių džiaugtis galite rasti kasdienoje. Pastebėkite viską, kas jus daro laimingą. Kavos puodelis kavinėje iki darbo pradžios? Taip! Gyvos gėlės ant stalo? Taip! Kaip kurioms tai gali būti puikus manikiūras, kitoms - mėgstami kvepalai, trečioms - gera knyga. Netingėkite save palepinti! Net ir dviem šokoladiniais saldainiais su pelėsiniu sūriu po skanių pietų.... Mmmm.

Nenuvertinkite sveikatos

Niekas taip nesuteikia moteriai žavesio, madoniško švelnumo bei tyrumo, kaip rūpinimasis kitais. Jei dar neturite savo vaikų ar jų apskritai jų neplanuojate, savo meilę bei švelnumą dalinkite giminaičiams - sūnėnams, dukterėčioms.

Ką daryti? Reguliariai vaikščiokite pas ginekologą, rūpinkitės savo intymia sveikata. Kaip rusai sako, sesuo broliui - turtinga, žmona vyrui - sveika. Tai didžiausia laimė ir turtas.

O jei planuojate vaikus, tik vėliau, tai rinkitės tinkamas kontracepcijos priemones. Abortas užgesina moters akis, traumuoja dvasią ir psichiką. Fiziškai skauda kartą, o žaizda lieka visam gyvenimui. Pagalvokite apie tai.

Prisižiūrėkite

Bet koks rūpinimasis savo kūnu bei siela - tai magiškas ritualas, padedantis moteriai išsaugoti pasitikėjimą savimi, sustiprinti seksualumą.

Ką daryti? Nesistenkite būti barbė devyndarbė, visur suspėti. Klausykitės vidinio balso. Mėgaukitės vonia, užsirašykite masažų kursui. Kartą per savaitę palepinkite savo plaukus ir veidą kauke (nepamirškite iškirptės zonos!). Moteriškos grožio procedūros nėra tuštybė - jos padeda mums jaustis Moterimi. O kaip jaučiamės, taip ir atrodome.