Visiems vyrams beveik be išimties patinka, kai moteris juos nuveda į orgazmo viršūnę. Ir, žinoma, jiems patinka, kai ji tai atlieka meistriškai besidarbuodama liežuviu, burna, gal net dantukais. Vyrai negailestingi moterims, jas kritikuodami, kad nemoka daryti oralinio.

Bet juk iš esmės vyro fiziologija paprastesnė, aukštyn-žemyn, aukštyn-žemyn. Dar greitis, stiprumas, besikeičiančios oro srovės, kuriomis tai šaldote penio galvutę, tai užliejate karščio banga... Vyrus jau vien vaizdas, kai moteris liečia lūpomis jo pasididžiavimą, kai jį bučiuoja gerokai įkaitina. Su moterimis viskas žymiai sudėtingiau - neužteks lyžtelėti ir pirštukais padirginti klitorio.

O gal vyrams tai nepatinka? Gal jei daro tik iš dėkingumo, kad moteris jam štai padarė oralinį, tai dabar ir jis sliuogia žemyn, kad pamalonintų ją?

Bet kunilingas - ypatingas būdas pažinti moterį, į ją neįsiskverbus. Jos kvapas, pulsavimas, išsirietimas, atsipalaidavimas... Yra gabių vyrų, kurie žino: patenkinę moterį burna, suteikę jai orgazmą liežuviu, paskui aistringiau įslysta į ją peniu. Antras orgazmas būna tokio stiprumo, kad abu eina iš proto!

Kaip suvokti, kas vyras viską daro gerai? Jis turėtų jausti ir stebėti moterį. Nemanyti, kad jei jau šiurkščiai ir stipriai pamylės burna, tai jai patiks. TEN viskas labai jautru! Klitoris - lyg penio pumpurėlis ir su juo derėtų elgtis atsargiai. Laižyti, prispausti liežuviu, ritmingai (bet švelniai) čiulpti... To išmokstama. Vyro pasitikėjimas - gerai, bet per didelis pasitikėjimas ir manymas, kad viską darote nuostabiai ir esate pasakiškas meilužis, gali jus nuvesti ne visai norima linkme.

Ką ir kaip daryti?

Pirma, moteriai svarbu pajausti, kad jūs norite jai suteikti malonumą. Tai svarbiausia. Ir kad jums yra malonu ir gera tai daryti, kai matote ją alpėjančią palaimoje. Antra, kartais neprošal ir pasiteirauti, ko ji ir kaip norėtų. Ne visos moterys gali pasakyti, tai paprašykite, kad parodytų. Jei moteris mėgsta masturbuotis, ji gerai pažįsta savo kūną ir žino, kas jai malonu. Trečia, nepurkštaukite ir nesikelkite į puikybę, jei moteris pasakys, kaip ji nori būti patenkinta. Taip, galbūt jūs žinote, kas buvo malonu kitoms moterims, bet štai šią, kuri guli su jumis, jaudina visai kiti dalykai. Taigi ketvirta, individualus priėjimas, kaip sakant. Penkta, nebūkite kaip stuobrys, tegu dirba ir karštas kvėpavimas, ir rankos. Gal moteriai patinka, kai glostote dar iš šlaunis ar masažuojate krūtis? O gal ji dievina, kai jūsų liežuvis darbuojasi, jaudindamas klitorį, lyties lūpas, kai dar pirštukais slidinėjate jos vaginoje, artindamas orgazmo bangas? Žodžiu, tyrinėti - tai žaisti, atrasti ir pasitenkinti abiems tuo atradimo džiaugsmu.

Bet gal čia aš rašau, aiškinu, o vyrams visai nepatinka? Buvo, tiesa, keli vyrai mano gyvenime, kurie laikė kunilingą (atsiprašau, putlaižiavimą) visišku nusižeminimu. Neva, vyras taip praranda savigarbą, vyriškumą, jau yra toks įsimylėjęs lunatikas, kad moters lyties lūpas laižo. Na, kad jau visai bestuburis, kaip skuduras, į kurį moteris gali kojas nusivalyti.

Tai visiška netiesa. Pamylėti moterį oraliniu būdu gali būti iššūkis vyrui, nes viskas, kaip jau rašiau, nėra taip paprasta. O net jei ir nepavyksta moteriai nukeliauti iki orgazmo, tai nieko tokio - moteris būna taip įkaitinta, kad galima palaimą pasiekti ir abiem priimtinu būdu.

Tiesa, dar nepaminėjau svarbaus momento - laiko. Tarp mūsų, Braškių, kalbant, tas ilgas zulinimas irgi nėra joks vyro ištvermės ar meilės įrodymas. Jei yra įžanga, paprastai keliaujama link kulminacijos. Ir čia jau vyras turi pajusti (o jei ne, moteris turėtų pasakyti ar perimti iniciatyvą), kada šito oralinio malonumo užteks.

Ar patinka vyrams kunilingas?

Vienas autoritetingas leidinys vyrams apklausė apie 1300 vyrų ir susumavo tokius rezultatus - 93,3 proc. vyrų reguliariai savo moteriai daro kunilingą. Iš jų 61,3 proc. apklaustųjų tai patinka daryti, o 32,1 proc. vyrų tai daro tik tuo atveju, jei moters bikinio zona depiliuota ar išskusta „įdomi intymi šukuosena". Ir tik 6,5 proc. vyrų kunilingą laiko šlykščiu užsiėmimu, „žeminančiu vyro vertę".

Tiesa, nereikia užmiršti, kad vyrams minetas atrodo savaime suprantamas dalykas, kad moteris vos ne privalo tai daryti. Ir jei ji nedaro jo iš įsitikinimų ar dėl to, kad nepatinka, vyras laiko tai įžeidimu, netgi gali su ja išsiskirti. Tačiau ar visos moterys palieka vyrą dėl to, kad jis nedaro kunilingo? Taigi tema pamąstymui.

Ir dar - oralinis seksas - absoliutaus pasitikėjimo partneriu išraiška. Jau rašėme apie tai, kad oralinį kiti žmonės laiko netgi ne seksu, greičiau būdu apsisaugoti nuo nėštumo. Taip mano ne tik paaugliai, beje.

5 priežastys, kodėl verta daryti kunilingą

Gal ir banaliai skamba, bet pirmoji priežastis - vyrams tai patinka. Darydami kunilingą, jie jaučia malonumą. Ir ne vien dėl to, jog jis patinka partnerei. Jei moteris leidžia taip intymiai pažinti savo kūną, vadinasi, ji pasitiki juo, o tai psichologiškai teigiamai veikia vyrą. Tą stiprybę jis po to pademonstruoja ne tik giluminiais veiksmais lovoje, bet ir gyvenime - dėmesiu, pagarba, didesniu rūpesčiu moterimi. Antras niuansas - moters kvapas. Yra vyrų, beje, kurie nuo kunilingo patiria didesnį malonumą nei pati moteris.

Antroji priežastis: kelias į moters širdį - per kunilingą. Tai, aišku, gana egoistiškas motyvas, bet jis egzistuoja. Vyras mąsto maždaug taip: jei jau tau, mieloji, darau kunilingą, tai tikrai neabejok mano jausmais. Vyras nori įrodyti, kiek daug jis gali dėl moters padaryti, jos siekdamas. Neva, kunilingu jis pavergs jos širdį.

Jautrūs ir altruistiški vyrai aiškina kunilingą paprastai - tai suteikia mano moteriai pasitenkinimo. Tai trečioji priežastis, dėl kurios vyras nori moterį pamaloninti burna. Tokie vyrai paprastai mąsto: man gerai, kai mano moteriai gerai. Idealu, jei moteris laikosi tokios pat nuostatos.
Beje, 78 proc. apklaustų vyrų atsakė, kad kunilingo metu juos labiausiai veikia susijaudinusios moters vaizdas ir suvokimas, kad būtent jie yra to priežastis...

Ketvirtoji priežastis: vyrai tai daro, nes taip reikia, jei esi tikras, išsilavinęs vyras. Tai tas pats, kas moteriai pasiūlyti parankę, atidaryti duris, praleisti į priekį ir pan. Tas pats, kas pabučiuoti, padaryti kunilingą ir tada jau pereiti prie vaginalinio sekso. Toks vyras viską daro automatiškai, jau atmintinai žino, kas jaudina moterį: jei dirginti klitorį, tai tik jį, jei sukelti orgazmą pirštu, tai tik viduriniuoju. Esmė - jis nelabai jaučia moterį, net nemato, ar jai tai patinka, ar ne. Tiesiog elgiasi, nes „taip priklauso". Jei moteris tokiam pasakytų pastabą, vyras rimtai įsižeistų („Viską dėl tavęs darau, kas tau dar nepatinka?!").

Penktoji priežastis - kad seksas būtų kuo įvairesnis. Taip galima ir pailsėti (cha cha), jokių ritmingų judesių, tik malonus svingavimas...

5 priežastys, dėl kurių vyrai TO nedaro

Pirmoji - gėdinga pripažinti, bet yra vyrų puritonų, kurie pripažįsta tik vaginalinį seksą, o visus kitus malonumus laiko iškrypimu, amoralumu. Netgi mylisi prie išjungtos šviesos. Tačiau jei vyras neprieštarauja oraliniam ir vaginaliniam seksui, tačiau nusistatęs tik prieš kunilingą, tai vertėtų susimąstyti, koks jo požiūris į moterį, ką jis laiko vyriškumu. Gal jo vertybės iškreiptos?

Antroji - nepatinka, nes lieka nemalonus skonis burnoje. Toks vyras tik ir ieškos priežasčių, kaip išvengti oralinio sekso. Nebus kvapas, bus kažkas kita. Ar jums patinka mylėtis su tokiu vyru?

Trečioji - vyras paprasčiausiai nemoka daryti kunilingo, todėl vis ieško priežasčių, kad tik neapsijuoktų partnerės akivaizdoje. Prisipažinti nemokša jis vargiai ar galės, nes tai būtų stiprus smūgis jo savimeilei. Bet ir išmokti to kažin ar ryšis, nes reikės tada vis tiek prisipažinti, jog nesugebi. Ko galima iš tokio vyro tikėtis? Kad kokias 1-2 minutes jis liežuviu malonins jus, o paskui vis tiek pereis prie įprastinio sekso.

Ketvirtoji priežastis - kodėl turiu jai tai daryti, jei ji man nedaro? Taip mano nemažai vyrų, ir jie iš dalies teisūs. Juk meilė - menas duoti ir imti. Jei tokio dvikrypčio eismo nebus, santykiai išsikvėps, seksualinis gyvenimas virs technika be jokių emocinių saitų.

Penktoji - dalis vyrų galvoja: moteriai mylėtis nemalonu, ne taip dažnai ji ir nori, tik kai aš rodau iniciatyvą, tai kodėl turiu dėl jos čia stengtis?

Tokio tipo vyrai sunkiai suvokia, kad moters nepasitenkinimo priežastis - jie patys, jų nesugebėjimas patenkinti moterį, kad ji skraidytų devintam danguj. Kažkas yra pastebėję: nėra frigidiškų moterų - yra negrabūs vyrai, nemokantys rasti rakto jų seksualumui išlaisvinti.

Ir apskritai - vyrai, kurie gyvena aktyvų seksualinį gyvenimą, brangina santykius ir nori kuo daugiau malonumo gauti mylėdamiesi, jie labai palankiai žiūri į kunilingą. Ir tai daro! O tie, kurie vengia, manau, tik pralaimi, o ne išlošia meilės srityje...