Konkurse nereikės varžytis, kas kokį milžiną užaugino, kas kiek sėjo ir laistė, kas kiek kantrybės turėjo. Šis konkursas – tai erdvė naujoms formoms ir žaismingumui, praktiškoms idėjoms ir fantazijai. Kviečiame dalyvauti aktyvius bei išradingus moliūgų „savininkus“, kurie šių galiūnų derlių paverčia neįtikėčiausiais pasakų personažais, linksmomis ar praktiškomis detalėmis interjere, o gal net naudingu sprendimu namų buityje.

Savo darytas ir kokybiškas nuotraukas publikuokite DELFI foto iki lapkričio 1 dienos.

Penki daugiausiai simpatijų sulaukę dalyviai bus apdovanoti žurnalo „Sodo spalvos“ prizais: pirmosios, antrosios, trečiosios vietų laimėtojams bus skiriama žurnalo „Mano gėlynas“ prenumerata metams, o ketvirtosios ir penktosios vietų laimėtojams atiteks po žurnalą „Sodo idėjos. Gražiausios sodybos“ su kompaktiniu disku.

Laimėtojai bus skelbiami lapkričio 2 d. portale DELFI Gyvenime ir žurnalo „Sodo spalvos“ svetainėje.

Konkurso sąlygos

1. Konkurso dalyvis, atsiųsdamas nuotrauką DELFI Gyvenimo konkursui ar publikuodamas nuotrauką DELFI Foto, patvirtina, kad sutinka su taisyklėmis, tuo pačiu patvirtina, kad jis turi visas teises į publikuojamą nuotrauką ir prisiima visą atsakomybę dėl nuotraukos autorinių teisių.

2. Nuotrauka negali prieštarauti visuotinai priimtoms moralės ir etikos normoms.

3. Kilus įtarimams, kad publikuojama nuotrauka rasta internete ar autorystė priklauso kitam asmeniui, ji bus pašalinta iš konkurso be perspėjimo.

4. Autorius, pateikiantis nuotrauką konkursui, suteikia DELFI Gyvenimui teisę laisvai disponuoti medžiaga savo nuožiūra, pvz. straipsniui iliustruoti ir kt. Nuotrauka tampa portalo nuosavybe.

5. Nugalėtoju skelbiamas nuotraukos autorius, už kurio nuotrauką balsavo daugiausia DELFI Gyvenimo komisijos narių. Jei vyksta skaitytojų balsavimas, nugalėtoju skelbiamas daugiausiai balsų surinkusios nuotraukos autorius.