Tai bus pirmoji K. Middleton apranga, tapus karališkosios šeimos nare. Tikimasi, kad jos drabužiai neabejotinai derės prie naujo jos statuso visuomenėje. Be to, tai bus puiki galimybė išreikšti susižavėjimą kuriuo nors pasirinktu mados kūrėju, rašo telegraph.co.uk.

„K. Middleton apranga turėtų būti santūri, tačiau tuo pačiu metu atspindėti būsimosios princesės charakterį. Ji aukšta, liekna, labai elegantiška bei mėgsta drabužius dėvėti su subtiliu polėkiu“, - teigė Caroline Smiley, „Moloh“ mados namų, kurių kurtus švarkus, tvido sijonus ir diržus itin mėgsta K. Middleton ir jos draugės, savininkė.

Visą sužadėtuvių laikotarpį K. Middleton rinkosi gana eklektišką stilių – ji dažnai derino dizainerių drabužius (kuriuos dažnai su nuolaida įsigydavo pamėgtame „TK Maxx“) su prabangių parduotuvių, pavyzdžiui „Whistles and Reiss“, asortimentu.

Balandžio 29 dieną, nori ji to, ar ne, moteris taps Jungtinės Karalystės stiliaus ambasadore. Velso princesė Diana savo statusą karališkoje šeimoje įtvirtino, kai 1981 metais vestuvių pokylio pabaigoje pasirodė vilkinti šokiruojančiai rožinį Davido Sassoono kostiumėlį. Ieškodama kažko itin dramatiško, K. Middleton tokia proga galėtų prisiminti Alexanderį McQueeną (sklando gandai, kad būtent šio dizainerio vardo mados namai kurs vestuvinę suknelę Williamo mylimajai) arba Alice Temperley ar Amanda Wakeley.

Idealus drabužis medaus mėnesiui

Kaip teigia vestuvių ekspertė Lucia Silver, vadovaujanti boutique Noting Hile „The State of Grace“, K. Middleton sprendimas dėl vestuvių pokylio suknelės tikrai bus tinkamas.

„Net jei ji nuspręs pasukti A. McQueeno kryptimi, toks poelgis bus motyvuotas paties drabužio grožio ir tai tikrai neprimins nieko panašaus iš podiumuose rodytų dizainerio kolekcijų. Tai bus subtilus reveransas mados industrijai. Nemanau, kad būsimoji princesė pervertins stiliaus suvokimą", - mano L. Silver.

Bent jau kol kas karališkoji šeima norėtų, kad Kate sektų princesės Dianos pavyzdžiu mados klausimais.

Štai dizainerių Christiano Lacroixo ir Victorijos Beckham jai siųsti apdarai Bakingemo rūmų buvo subtiliai grąžinti atgal. Tačiau „Catherine Walker“ mados namų, kuriuos itin mėgo princesė Diana, pasiūlytas ansamblis galėtų būti puikus kompromisas.

„Catherine Walker“ mados namų atstovė Laura Green būsimajai princesei siūlo banguojančio šifono suknelę.

„Tokios suknelės atrodo gaiviai ir jaunatviškai. Kate dažnai dėvi paltus ir švarkus – toks viršutinis drabužis suknelei taptu puikiu elegancijos ir puošnumo prieskoniu“, - siūlo L. Green.

Tokiam tikslui Williamo širdies dama galėtų rinktis Katherine Hooker rūbą ar pasikliauti „Moloh“ siūlomu frako modeliu. Dizainerė Lisa Redman būsimajai princesei siūlo švelnios raudonos ansamblį.

„Galbūt šilkinę suknelę su vainiklapį primenančiu sijonu, kišenėmis ir akcentuotu liemeniu. Ansamblį puikiai užbaigtų pečius nuo vėjo saugantis kašmyro megztukas ir aukštakulniai“, - mano L. Redman.

Saugiausia K. Middleton būtų rinktis kuklų, bet nepriekaištingai sukirptą sijoną – šis drabužis neužleidžia tradicinės vestuvių eilutės, skirtos pokyliui, pozicijų jau nuo trečiojo XX amžiaus dešimtmečio. K. Middleton su šiuo stiliumi eksperimentavo, kai ėjo pasivaikščioti po Šv. Andriejaus bažnyčią – tuomet ji pasirinko raudoną Luisa Spagnoli sijoną.

Po šio įvykio dienraštis „Huffington Post“ rašė: „K. Middleton šiandien oficialiai įžengė į princesių teritoriją – ji dėvėjo tai, ką turėtų pamilti bet kuri save gerbiami jauna ledi – sijono kostiumėliu“.

Tačiau toks kostiumėlis nebūtinai turi atrodyti nuobodžiai ar griežtai – tinkamą variantą 1956 metais išvykdama medaus mėnesio pademonstravo Grace Kelly, kai pasirodė su panašiu deriniu, prie jo dar pritaikiusi tinkamas pirštinaites.

L. Silver norėtų matyti būsimąją princesę, vilkinčią 1940-ųjų ar 1950-jųjų stiliaus drabužius ir nebijančią ryškesnių spalvų. Ekspertė taip pat pataria nuodugniai apgalvoti galvos apdangalo pasirinkimą.

„Labai tikiuosi, kad Kate nepasirinks kokios nors įmantrios galvos puošmenos“, – vylėsi L. Silver.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją