Šeštadienį, balandžio 2 dieną prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ nuo 12 iki 18 valandos vyks „Mados inventorizacija“, kurioje iš arti bus galima apžiūrėti festivalyje patikusius lietuvių dizainerių drabužius ir čia pat juos įsigyti.

„Nors lietuviai laisvėja, dažnas vis dar pripažįsta, kad kreiptis į dizainerį yra nedrąsu. Atsitinka ir taip, kad sugalvojęs įsigyti autorinį rūbą žmogus nežino, kaip rasti kūrėjo studiją. Todėl jau trečius metus iš eilės po „Mados infekcijos“ padedame abiems pusėms susitikti patogioje ir neįpareigojančioje vietoje – prekybos centre“,- sako festivalio idėjos autorė Sandra Straukaitė.

Pasak jos, renginio metu lankytojai turės progą pabendrauti tiesiogiai su mėgstamais dizaineriais, iš arti apžiūrėti ką tik ant festivalio podiumo pristatytas kolekcijas, o patikusi daiktą įsigyti už geresnę kainą nei bet kurią kitą dieną.

„Mados inventorizacijos“ laukia ir patys dizaineriai.

„Jei žmogus nepažįsta dizainerio, nežino, koks jis yra, čia puiki proga susipažinti. Galbūt jis tuo metu ir nepirks nieko, bet ateis pas mane vėliau, pabendrausim asmeniškai“, – sako dizaineris Giedrius Paulauskas, po šiųmetinės „Mados infekcijos“ jau sulaukęs žiūrovų pageidavimų įsigyti jo kūrinių.

Pageidavimų įsigyti drabužius jau sulaukė ir kiti festivalio dizaineriai. Balandžio 2 dieną, šeštadienį, į „Mados inventorizaciją“ su savo kolekcijomis atvyks: Laura Dailidėnienė, Agnė Biskytė, Giedrius Paulauskas, Sandra Straukaitė, Diana Kuzmickaitė ir Aušra Urbanavičiūtė, Egidijus Sidaras, Eglė Žiemytė, Agnė Kuzmickaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją