„Rūbas kuria žmogų – paverčia jį karaliumi ar vienuoliu, šventuoju ar kaliniu. Rinktis priimtiną tapatypę moderniame pasaulyje padeda ir virtualios erdvės galimybės. Įsijungę kompiuterį prisidengiame virtualaus įvaizdžio apdaru, kuris tinkle saugo trapią sielą taip pat, kaip drabužiai – kūną kasdienybėje“, - pasakoja dizainerė Jurgita Januškevičiūtė-Žiugždienė.

Pasak kūrėjos, idėja papildyti kolekcijos aksesuarų rinkinį kompiuteriais kilo stebint mobiliai dirbančius žmones. Pasirinkę priimtiną ir patogų stilių kasdienybei jie prie jo priderino moderniąsias technologijas. Tačiau materialusis stilius nebūtinai dera su virtualiuoju, į kurį persikūnijama pramogaujant ar dirbant tinkle.

„SAT“ kolekcijos modeliai pasirodys drauge su „HP Pavillion“ nešiojamaisias kompiuteriais, kurie atliks simbolinį knygos – žinių ir tikėjimo šaltinio, vaidmenį.

„Įrangos dizainas – svarbi ir įdomi technologijų verslo dalis. Konkurencingoje rinkoje kūrėjai optimalaus patrauklumo ir funkcionalumo derinio paieškoms skiria žymią laiko bei resursų dalį“, - teigė HP nešiojamų kompiuterių produktų grupės vadovas Almantas Liorentas.

Pasak jo, atnaujinant „Pavillion“ nešiojamųjų kompiuterių liniją vadovautąsi HP MUSE (angl. Materials, Usability, Sensory appeal, Experiences) filosofija. Naujieji „Pavillion dv6“ ir „dv7“ linijų kompiuteriai siūlo „Beats Audio™“ garso atkūrimo posistemę, „HP Cool Sense“ aušinimo valdymo technologiją, „Simple Pass“ naudotojų autorizavimo sistemą ir „HP ProtectSmart“ disko apsaugą.

Naująją kolekciją Šiuolaikinio meno centre Vilniuje susibūrusiems mados ir technologijų gurmanams Jurgita Januškevičiūtė-Žiugždienė pristatys pirmąją „Mados infekcijos“ festivalio dieną – kovo 24 d., ketvirtadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją