"Bus parodytas tiek rimtas, tiek ir ironiškas šios temos interpretavimas", - sakė dizainerė, kurios talentas pripažintas Lietuvoje ir už jos ribų.

Agnė Kuzmickaitė
2008 metais Berlyne, tarptautiniame konkurse „Createurope: the fashion academy award“ dizainerei buvo suteiktas geriausios jaunosios Europos kūrėjos vardas. Ji vienerius metus gyveno ir kūrė Vokietijos sostinėje Berlyne, stažavosi Utrechto Menų akademijoje Olandijoje. Šiuo metu tęsia Meno doktorantūros studijas Vilniaus dailės akademijoje.

Savo mados kolekcijas Agnė ne kartą buvo pakviesta pristatyti Taline, Rygoje. Dizainerė nuolat kuria sceninius kostiumus Oskaro Koršunovo teatrui.

A. Kuzmickaitės kūryba kryptinga, tačiau kaskart savo vizijas ji įkūnija naujai, originaliai. Dizainerei svarbios aiškios konstrukcijos, lengvos formos bei pati drabužio idėja.

Akimirkos iš 2010 m. "Mados infekcijoje" pristatytos kolekcijos
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją