Filmo veiksmas rutuliojasi 1985 metais, kai Robbie Hartas (Adamas Sandleris), vestuvių dainininkas, sutinka žavią padavėją Julią (Drew Barrymore). Abu susižadėję su „ne tais“ žmonėmis, ir po kelių juokingų incidentų abu įsimyli.

„Mano geriausio draugo vestuvės“

Vestuvių komedija, kurios negalima neįtraukti į sąrašą, yra 1997 metų hitas „Mano geriausio draugo vestuvės“, kuriame vaidina Julia Roberts. Julianne Potter (J. Roberts) koledžo metais sudaro susitarimą su savo tuometiniu vaikinu Michaelu O‘Neilu (Dermotas Mulroney), kad jei jie, sulaukę 28-tojo gimtadienio, vis dar bus vieniši, tuomet susituoks.

Artėjant jos 28-tajam gimtadieniui, Julianne sulaukia skambučio iš Michaelo, kuris praneša, kad susižadėjo su jauna, žavia Kimberly Wallace (Cameron Diaz). Komedija prasideda, kai Julianne, kuri vis dar myli Michaelą, skrenda į Čikagą, į vestuves, tik tam, kad būtų paskirta Kimberly garbės pamerge. Julianne sutinka, tačiau nesiliauja ėmusis beprotiškiausių planų, kad tik vestuvės neįvyktų.

„Mano didelės storos graikiškos vestuvės“

Toula (Nia Vardalos) jaučiasi esanti tikra nevykėlė savo tėvų, konservatyvių graikų akyse. Būdama trisdešimties, ji yra vieniša ir mano, kad niekada nesuras vyro graiko, su kuriuo galėtų sukurti šeimą. Filmas „Mano didelės storos graikiškos vestuvės“, pasirodęs 2002 metais, yra žavinga komedija, linksmas žvilgsnis į graikų-amerikiečių kultūrą.

Toulai ima šypsotis sėkmė, kai ji sutinka drovų amerikietį Ianą Millerį (Johnas Corbettas), bet su šiais santykiais sunkiai gali susitaikyti jos tėvai. Kai Ianas pasiperša, Toulos didžiulė graikiška šeimyna ima kištis į kiekvieną vestuvių smulkmeną. Vestuvės bus grandiozinės, tačiau ir juoko turėsite apsčiai.

„Nuotakų karai“

2009 metų komedija „Nuotakų karai“ yra kvatoti priversianti komedija, puikiai tinkanti mergaičių vakarui su jūsų pamergėmis.

Emma Allen (Anne Hathaway) ir Liv Lerner (Kate Hudson) buvo draugės nuo vaikystės, ir abi svajojo vieną dieną susituokti prabangiame Niujorko Plaza viešbutyje. Abi merginos susižada tuo pačiu metu, tačiau didžiausia painiava kyla joms sužinojus, kad Plaza rezervavo vietą jų abiejų vestuvėms tuo pačiu metu. Abi atsisako pakeisti vestuvių datą, todėl tarp nuotakų kyla mūšis, kuriame pasitelkiamos pačios bjauriausios priemonės, įskaitant plaukų dažus ir oranžinį įdegio purškalą.

Galiausiai laimi draugystė, o pamoka aiški: net jei ruošiesi tekėti, brangink draugystę ir savo drauges.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją