Šios 2011-ųjų metų eglutės pagrindas padarytas iš balto kartoninio kūgio. Kūgis apvyniotas aukso spalvos folija ant kurios karštais klijais priklijuoti kaspinėlio formos makaronai.

Seno nudžiūvusio krūmo šaka papuošta iš makaronų padarytais angeliukais. Šalia krūmo stovi dovanų maišelis, pagamintas iš kokoso kevalo. Ši dekoracija puošia mano darbo vietą ir suteikia ramybės jausmą.

Rita B.

------------------------------------------------------------------------

Siunčiu Jums savo darbelius, kuriuos dariau šių metų artėjančioms žiemos šventėms. Visi jie skirti papuošti savo ar artimųjų namus. Žinoma, šios dekoracijos puikiai tinka ir dovanoms, kurios, manau, pradžiugintų ne vieną, nes įdėta daug meilės ir šilumos.

Rasa E.

------------------------------------------------------------------------

Kalėdinė eglutė, pagaminta iš medžiagos atraižų. Papuošta įvairiausiais rankų darbo kalėdiniais žaisliukais.

Vilma R.

------------------------------------------------------------------------

Siunčiame mūsų namų kalėdinę puošmeną - taškuotas snaiges. Norint pagaminti tokias, reikės: spalvoto popieriaus, balto popieriaus, klijų, žirklių, balto ir sidabrinio šilko kontūro.

Rūta

------------------------------------------------------------------------

Kalėdinė eglutė, sukomponuota iš mažų eglės šakelių, papuošta žaisliukais, kalėdinėmis gėlėmis ir karoliukais.

Šios žiemos baltumu spindinčios gėlės sukomponuotos naudojant agroplėvelę,kurios pritvirtintos prie medžio šakos, įstatytos į tuščią butelį. Pagrindas taip pat apsuktas ta pačia plėvele. Norint, kad būtų žaismingiau, įkomponuoti karoliukai ir keletas snaigių.

Rasa E.

------------------------------------------------------------------------

Siunčiu Jums savo kalėdinės dekoracijos fotografiją. Aplink mus šalta ir nyku, viskas brangu ir neįperkama. Todėl savo namus šiluma apgaubiau tokių kalėdinių burbulų pagalba. Jie gaminami elementariai ir itin pigiai, namams atnešė šilumos, o kūrybos procesas - sielos ramybės man ir mano šeimai kuriant kartu :)

Gina

------------------------------------------------------------------------

Paslaptingas paukštukas

Naudojau beržo tošis, kalėdinius bumbulus, alyvinį plaušą. Klijavau karštais klijais. Paukščio viduje įkurdinau angelėlį. Čia ir paslaptis. Iš vienos pusės - paukščio siluetas, iš kitos ramybės oazė.

Kalėdinis laivas

Ant medinės lentelės karštais klijais klijavau beržo tošis, kalėdinius bumbulus, melsvus plaušus, dekoratyvinius obuoliukus, lapus, žvaigždutes.

Šiltas linkėjimas

Iš kartoninės dėžės išsikirpau lašo formą, ją nudažiau su aukso spalvos akrilo dažais, klijavau kriaukles, kalėdinius bumbulus, dekoratyvines šakeles, oranžinius plaušus, juostelę su karštais klijais.

Moderni Kalėdų eglutė

Pramoninės paletės vieną medinę dalį nudažiau baltu akrilu. Priklijavau kalėdinių bumbulų, lapų karštais klijais.

Linksmasis lašelis

Atlikta ta pačia technika kaip ir "Šiltas linkėjimas".

Miško broliai

Panaudoti kelmukai. Klijuota su karštais klijais - tošis, kalėdiniai bumbulai, girlianda, dekoratyvinės šakelės, stiklo akmenėliai.

Eglė G.

----------------------------------------------------------------------

Nežinau, ar stalo papuošimas bei kalėdinė puokštė yra suprantama kaip Kalėdinė dekoracija, bet man jos suteikia kalėdiškumo namie.

Kalėdų vainikas bei kalėdinė puokštė

Vainikas pagamintas iš susukto krūmo šakelių, ant viršaus padėti kankorėžiai, apipurkšti sniegeliu. Šalia išdžiovinto apelsino griežinėliai bei spalvotas sausiukas.

Kalėdinė puokštė padaryta iš berželio šakelių, apipurkštų sidabriuku, kankorėžių bei tų pačių džiovinto apelsino griežinėlių.

Gražių ateinančių švenčių.

Jovita G.

----------------------------------------------------------------------

Linksma eglučių šeimyna...

Eglutės, besmegenis ir nykštukai padaryti iš siūlų su lipalu, namukas - iš kartono, namuko stogas, besmegenio nosis, akys, nykštukų nosys - nuveltos iš vilnos.

Linksmų švenčių!

Rasa

-----------------------------------------------------------------------

* Kalėdinės širdelės. Labai paprastos ir lengvai pagaminamos širdelės. Tereikia suderinti mėgstamas spalvas, vaikams duoti į valias prištampuoti spalvotą popierių, po to viską siaurom juostelėm supjaustyti ir susegti. Prigaminom jų su dukrele krūvą, iš kurios teliko pusė - išdalinom draugams nuotaikai pakelti:)

Justė, Tadas, Rusnė

-----------------------------------------------------------------------

Konkursui norėčiau pateikti kalėdinę namų puošybos idėją ledo dekoracijomis, nes nusistovėjęs šaltukas leido ją įgyvendinti. Prieš keletą metų vaikai buvo nusipirkę specialias formeles, tačiau gamta vis nesuteikė galimybės. Šiemet beveik tris savaites kasdien išnešdavome į lauką užšaldyti aštuonias formeles ryte ir aštuonias vakare.

Kabinome ant medelių, šakų ryšulių, iš storesnių šakų net pastatėme tvorelę. Gėrėjomės įšaldytais žiedynais, oro burbuliukais, šerkšnu, apšvietimu, nutūpusiais paukšteliais. Džiaugėmės gyvenimo gamtoje privalumais.

Graži buvo Kūčių vakaro dekoracija, o Kalėdų rytą ant šakų kabojo tik siūleliai... Nulis laipsnių per naktį mūsų darbą pavertė nuliu...

Naujiesiems metams dekoraciją vėl atnaujinsime, juk toks smagus procesas ir kasdien vis besikeičiantis vaizdas.

Genė V.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)