Jei nepatinka krištolo sietynai, pamąstykite apie Tiffany stiliaus šviestuvą su vitražinio stiklo gaubtu. Jie puošė daugelį Viktorijos stiliaus vonių. Jei norite daugiau blizgesio, spinteles papuoškite žalvarinėmis rankenėlėmis, rinkitės pakabinamus ar prie sienos tvirtinamus šviestuvus.

J. Buscarello teigia, kad naujų reprodukcijų rasti nelengva, nes keičiasi vonios įrenginių mados, o šiuo metu madingiausias - minimalistinis įvaizdis. Tad originalių detalių ieškokite blusų turguose, „eBay“, internetinėse vintažinių įrenginių parduotuvėse.

Kadangi nuo karalienės Viktorijos laikų technologijos smarkiai pažengė į priekį, J. Buscarello pataria nesivaikyti autentiškumo, kai sprendžiate santechnikos klausimus. Verčiau jau autentišką įvaizdį derinti su moderniais patogumais ar šiuolaikinėmis detalėmis, pavyzdžiui, puošnias vonios kojeles pakeisti tvirtomis moderniomis kojomis.

Pastatykite dailią raudonmedžio kušetę, pamerkite bijūnų puokštę, atsisėskite ir atsipalaiduokite.

Kiti elegantiški Viktorijos stiliaus akcentai:

* Plytelės su dekoruotais pakraštėliais.
* Trafaretais puoštos sienos.
* Žalvariniai šviestuvai su matinio stiklo gaubtais.
* Veidrodžiai aukso spalvos rėmuose.
* Puošnūs lubų lipdiniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją