Būsimos nuotakos svajones įgyvendinti padės vestuvių planavimo akademija „Nuotakos draugė“, inicijavusi rinkimus, ir studijos „Fotos“ fotografė Aliona Bondarenko.

Geidžiamiausia nuotaka tapti taip pat pretendavo: TV laidų vedėjos Aistė Paškevičiūtė ir Živilė Vaškytė; dainininkės Rūta Ščiogolevaitė, Ona Kolobovaitė ir Irūna Puzaraitė; bėgikė Eglė Balčiūnaitė, Seimo narė Agnė Bilotaitė, aktorė Edita Užaitė, taip pat Gabrielė Martirosianaitė ir Oksana Pikul.

Iš 18639 balsavusių DELFI skaitytojų beveik ketvirtadalis (4575) balsą atidavė Karinai. Kiek mažiau - aktorei Editai Užaitei (16,7% (3118 balsų), likusiai antroje vietoje.

"Smagiai jaučiuosi. Nuoširdžiai dėkoju visiems, kurie už mane balsavo", - K. Krysko dėkojo DELFI skaitytojams, kurie iki šiol spėlioja, ar gandai, jog Karina jau slapta ištekėjo už širdies draugo, šokėjo Sauliaus Skambino, yra tiesa.

"Kas gi būtų, jei reaguočiau į kiekvieną gandą ir kiekvieną komentarą imčiau į širdį? - retoriškai klausė atlikėja. - Visgi komentarus paskaitau ir į kai kuriuos įsiklausau, jei kritika, mano nuomone, teisinga".

Visgi ji - geidžiamiausia nuotaka. Tiesa, Saulius apie tai dar nežino.

"Tiesiog abu lakstome, esame užsiėmę, dar nebuvo laiko pasidalinti šia žinia", - prisipažino Karina.

Tačiau - apie vestuves. Kokios jos turėtų būti ir ar būtinos?

"Esu iš tų moterų, kurios vestuvių per daug nesureikšmina. Svarbiausias yra ryšys tarp dviejų žmonių. Vestuvės netrukdo, bet kažko ypatingo ir neprideda. Juk būna, kad žmonės susituokia, o netrukus ima ir išsiskiria..." - įsitikinusi K. Krysko.

Tačiau jei vestuvės įvyktų, jose dalyvautų artimiausi žmonės ir visa tai tikriausiai lydėtų jūros ošimas.

"Įsivaizduoju vestuves vasarą, kai šilta, geras oras. Galbūt jos vyktų egzotiškoje šalyje, - mįslingai kalbėjo ji. - Man labai gražu, kai vestuvės vyksta prie jūros, paplūdimyje... Kas jose dalyvautų? Pirmiausia - patys artimiausi žmonės, o po to, žinoma, galima surengti liksmą šventę draugams.

Idealus medaus mėnuo? Esu spontaniška ir kartais noriu taip, kartais kitaip... Bet šiuo metu medaus mėnesį norėčiau praleisti kokioje nors egzotiškoje bounty šalyje, kur supa besišypsantys ir laimingi žmonės, kur be galo šilta. Mėgstu šilumą, ir nors ši vasara atnešė daug nuostolių, aš jaučiausi labai gerai!"
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją