Balandžio 10 d., šeštadienį, nuo 12 iki 18 val. sostinės PC "Panorama" vyksiančioje „Mados inventorizacijoje“ dalyvaus ir savo darbus eksponuos Kristina Kruopienytė, Egidijus Sidaras, Vitalis Čepkauskas, Agnė Kuzmickaitė, Giedrius Šarkauskas, Giedrius Paulauskas, Gabrielė Januškevičiūtė, Jurga Januškevičiūtė – Žiugždienė, Ramunė Strazdaitė, Ieva Ševiakovaitė, Jolanta Rimkutė, Diana Paukštytė, Eglė Žiemytė, Vidmina Stasiulytė, Diana Kuzmickaitė ir Aušra Urbanavičiūtė, Dovilė Kaušakytė ir Eglė Mazecaitė.

Renginio lankytojai galės pasimatuoti patikusius rūbų modelius, pasitarti su dizaineriu dėl individualaus garderobo ar susitarti dėl vizito į kūrybos studijas.

"Tai renginys, naudingas tiek vartotojui, tiek kūrėjui. „Inventorizacijoje" mes galime tiesiogiai susitikti ir bendrauti su mada besidominčiais žmonėmis ir savo potencialiais klientais, kažkam gal patarti ar kažką pasiūlyti. Juk retas kuris žino, kur kokio dizainerio dirbtuvės, be to, eiti į jas reikia pasiryžimo. O renginys viešoje erdvėje naudingas abipusiai.

Dizaineriai prisistato patys ir pristato savo kūrybą neįpareigojančioje erdvėje, kur paprastas lankytojas yra atsipalaidavęs, nelieka kažkokio bendravimo barjero ir dėl to vartotojui bei dizaineriui lengviau“, – teigė dizaineris Giedrius Paulauskas.

Anot Eglės Žiemytės, žmonėms ne visuomet lengva pasiryžti kreiptis į dizainerį: „Egzistuoja ir bendravimo barjeras, kai kuriems žmonėms vis dar trūksta ryžto ir drąsos susitikti su dizaineriu, pasitarti dėl asmeninio garderobo. Čia dizaineriai ateina pas žmones ir taip yra patogiau visiems“.

Giedrius Šarkauskas džiaugiasi galimybe pristatyti savo kūrinius viešoje erdvėje, stebėti nesuvaidintą ir tikrą žiūrovų reakciją: „Būti arčiau savo auditorijos, netikėtu būdu ir vietoje – tikrai smagu ir naudinga“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją