MP3 tualetas

Šio tualeto privalumai - ne tik šildoma ir elektroniniu būdu valdoma bei valoma sėdynė, bet ir MP3 grotuvas su SD kortele. Jis gali būti tvirtinamas ant sienos. SD kortelėje - 16 klasikinių melodijų, kurios gali būti grojamos bet kokia tvarka. Kai tualetu naudojamasi rečiau, sėdynė šildoma mažiau. Taip taupoma energija. Tokią sėdynę galima įsigyti už 1750 dolerių.

Tualetas - akvariumas

Auginti žuvytes galima ir tualete. Vietos sutaupysite įsirengę akvariumą unitazo vandens bakelyje. Akvariumai pagaminti iš akrilo ir suprojektuoti taip, kad tiktų standartiniams amerikietiškiems klozetams. Idėjos autorius - dizaineris Oliveris Beckertas.

Tualetas be vandens

Šis tualetas - tikrai neįprastas. Nors išvaizda primena NSO, bet atlieka visas tualeto funkcijas ir užtikrina nepriekaištingą švarą. Kenksmingos bakterijos sterilizuojamos nenaudojant chemikalų, vandens ar elektros. Tualetas yra mobilus, kompaktiškas ir lengvai surenkamas. Praverstų atokiose vietovėse.

Viešasis pusiau permatomas tualetas

Šis viešasis tualetas ne tik intriguojantis, bet ir nemokamas! Iš išorės nepermatomas, tačiau būdamas viduje viską matysite kaip pro langą. Menininkas, sukūręs ši stiklinį viešąjį tualetą ir pastatęs jį prie Tate Britain galerijos, norėjo patikrinti londoniečių smalsumą ir drąsą. Iššūkis lankytojams – „nugalėti savo pačių gėdą“.

Nešiojamas tualetas

Tai nešiojamas tualetas, kuris primena palapinę. Kai tualetu nesinaudojate, nešatės po pažastimi susuktą į ryšulėlį. Užsimanęs išskleidžiate: nailoninis tualetas išsipučia tarsi balionas, taip apsaugodamas jūsų privatumą ir viduje sulaikydamas nemalonius kvapus.

Tualetas - karaliaus sostas

Nusikelkite į didingą praeitį, įsigiję ši medinį antikinio stiliaus tualetą su grandinėle vandeniui nuleisti. Jis pagamintas pagal Merovingų dinastijos laikų sosto pavyzdį ir pavadintas karaliaus Dagoberto vardu. Į tualetą yra įmontuota peleninė ir žvakidė, o piešiniai ant klozeto ir ant atkaltės pritvirtintos lentelės - rankų darbo. Pakėlus dangtį jūsų garbei nuskambės daina, o patraukus grandinėlę - varpelis.

Tualetas su laisvų rankų įranga

Kompanija “Bottoms Up LLC” sukūrė tualetą su laisvų rankų įranga. Jo privalumas - varikliukas, kuris sėdynę pakelia ir nuleidžia, jums nė pirštu neprisilietus. Higieniškas sprendimas viešiesiems tualetams.

Tualetas - krematoriumas

Pirmiausiai paspaudžiate mygtuką, aktyvuojantį šildymą. Tada į tualetą įstatote popierinį maišelį ir į jį atliekate reikalus. Baigę paspaudžiate pedalą ir maišelis su turiniu paverčiamas pelenais. Gamintojas - Incinolet.

Tualetas - masažuoklis

Tereikia į savo tualetą įmontuoti specialią Royalet kompanijos sėdynę ir jūsų sėdimoji bus ne tik nuplauta ir nusausinta, bet ir iškvėpinta bei pamasažuota! Vandens ir sėdynės temperatūrą pasireguliuosite patys.

Prasmengantis tualetas

Kompanija Urilifit sukūrė dviejų metrų aukščio cilindro formos plieninį tualetą be durų, kuriuo vienu metu gali naudotis trys vyrai. Dieną tualetas nuleidžiamas į žemę, kad nedarkytų vaizdo. Vakare nuotolinio pultelio pagalba tualetas per kelias minutes iškeliamas į paviršių. Prie tamsos daugiau drąsos, todėl klientų netrūksta. Šie tualetai kainuoja 75 000 dolerių, o juos išbandyti galima įvairiuose Olandijos miestuose, Londone ir Belfaste.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją