Maišytuvas-motociklas

Jei esate dviračių motorizuotų transporto priemonių gerbėjas, jus tikrai sudomins šis nuostabus chromuotas vandens maišytuvas-motociklas, pagamintas įmonės MFX.

Spalvas keičiantis maišytuvas

Jei norite vonios kambarį papuošti kokia nors įdomia detale, galite pradėti nuo spalvas keičiančio maišytuvo. Jis pagyvins vonią suteikdamas jai futuristinio atspalvio. Paprastai iš šio maišytuvo bėgs mėlynas vanduo, bet pasiekus 32 °C temperatūrą jis paraudonuos. O įdomiausia tai, kad šį futuristinį dalykėlį galiam įsigyti vos už 20 JAV dolerių (apie 46 litus).

Protingas maišytuvas su veido atpažinimu

Norite išgirsti apie technologijų konvergencijos viršūnę? Pristatome bendrovės „iHouse“ produktą „SmartFaucet“ – tai yra čiaupas su integruota veido atpažinimo technologija, kuri automatiškai sureguliuoja vandens spaudimą ir temperatūrą pagal jūsų asmeninius pasirinktus nustatymus. Prisilietimui jautriame maišytuvo ekrane netgi galima perskaityti elektroninį paštą, peržiūrėti elektroninę užrašų knygutę, sužinoti lauko temperatūrą. Šviesos diodai vandenį apšviečia tokia spalva, kuri dera su vandens temperatūra.

Prie lubų tvirtinamas maišytuvas

„Gessi“ prie lubų tvirtinamas maišytuvas iš tiesų atrodo šauniai. Jis tiekia vandenį iš vamzdžio, įtaisyto lubose, o tėkmę galima kontroliuoti specialia svirtimi ar nuotolinio valdymo pulteliu. Šis maišytuvas labai skiriasi nuo kitų, bet panašu, kad prie tokio dalyko galima priprasti. Tikriausiai tokie maišytuvai kainuoja beprotiškai daug, ypač jei jūsų vonios lubose nėra vandentiekio vamzdžių.

„Swarovski X-Sense“ maišytuvas

Turtuoliams, besimaudantiems prabangioje vonioje, idealiai tiktų maišytuvas, papuoštas Swarovski kritsalais. Naujasis įmonės „Newform“ maišytuvas „X-Sense“, kurių pagamintas ribotas kiekis, yra auksinis ir švyti kristalais. Brangiųjų akmenų spindesys puikiai papildo čiaupo auksinę apdailą. „X-Sense Limited Edition“ yra nuostabus pirkinys tiems, kurie nori svečiams palikti neišdildomą įspūdį.

„Absens“ paslėptas maišytuvas

Pokštauti mėgstantiems šeimininkams, kurie nori visiškai sugluminti savo svečius, šis „Absens“ paslėptas maišytuvas bus puikus pasirinkimas: bet kokios vandentiekio detalės yra visiškai paslėptos. Lengvai palietus maišytuvo nerūdijančio plieno dangtį jis atsidaro ir atskleidžia minimalistinį maišytuvo vaizdą, o dar kartą palietus dangtį, jis vėl paslepia maišytuvą. Technologiją galima taikyti dušui, bide ir voniai, o nerūdijančio plieno dangtį galima pakeisti tokiu, kuris derintųsi su vonios grindų ir sienų plytelėmis ar unikaliomis dekoracijomis.

Maišytuvas su paslėptu čiaupu

Jutikliai šiame maišytuve nustato jūsų rankų poziciją ir nuotolį, o vandens srovė seka jūsų rankų judesius. Šis nuostabiai atrodantis maišytuvas yra dizainerio Jalmerio Moormano kūrinys.

Maišytuvo ir vazos kombinacija

Šis maišytuvas yra vazos formos ir jame iš tikrųjų galima laikyti gėles. Vandens tėkmė pripildo vazą, o tuomet nuteka plačiu loveliu. Kvepiančios gėlės ir vandens krioklys – be jokios abejonės, įspūdingas dalykas.

Neliečiamas maišytuvas

Įmonės „Miscea“ produktas – modernus maišytuvas, pavadintas „Sensor Activated Faucet“. Jo liesti nereikia – pakanka ranką priartinti prie kontrolės mechanizmo. Neliečiama vartotojo sąsaja yra ir patogi, ir higieniška. Be to, maišytuve įtaisyta funkcija lieti skystą muilą bei dezinfekcinę priemonę arba losjoną – o maišytuvo liesti nereikia. Be to, maišytuvas yra ekologiškas, nes sutaupo iki 70 proc. vandens, sunaudojamo kaskart plaunantis rankas.

Apskritas maišytuvas

Nors yra gaminama daugybė įvairiausių formų maišytuvų, yra vienas visiems jiems bendras ir į akis krentantis dalykas – vandens ištekėjimo anga. O šis apvalus maišytuvas, sukurtas dizainerio „Carlo Casagrande“, yra visiškai kitoks. Jis atrodo panašesnis į metalinį žiedą, pritvirtintą prie kriauklės, todėl iš pirmo žvilgsnio sunku suprasti, kas tai yra. Bet tereikia pakišti rankas po metaliniu žiedu ir jutiklis įjungs vandens tekėjimą.

Maišytuvas – bėgių perjungimo svirtis

Jei esate automobilių entuziastas, tikriausiai jums patiks dizainerio Shen Di kūrinys. Šis maišytuvas primena automobilio bėgių perjungimo svirtį, kuri šiuo atveju naudojama vandens tėkmei kontroliuoti. Kiekviena pozicija atitinka suvartojamo vandens kiekį. Deja, atbulinio bėgio šiame maišytuve nėra.

„Water Ball Ripples“ maišytuvas

„Water Ball Ripples“ maišytuvas sukurtas semiantis įkvėpimo iš vandens paviršiaus raibuliavimo. Ant apskritimo formos banguoto paviršiaus yra metalinis rutuliukas. Elektromagnetinių jutiklių masyvas nustato šio rutuliuko poziciją. Rutuliuko judinimas link apskritimo centro ar nuo jo didina ir mažina bėgančio vandens spaudimą, o jo judinimas apskritimo perimetru keičia vandens temperatūrą.

Apskritimo paviršius šviečia mėlynai arba raudonai, priklausomai nuo bėgančio vandens temperatūros. Dizaino autorius Smithas Newnamas, dirbantis bendrovėje „Touch360 Studio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)