"DVS450H" galima įrengti trimis padėtimis. Panaudojus specialius laikiklius, grotuvą galima sumontuoti ant sienos. Taip jo išvaizda bus panaši į ant sienos pakabintą plačiaekranį televizorių. Padėjus grotuvą ant horizontalaus paviršiaus, jis dėl savo formos primins ore pakibusį įrenginį. Grotuvą taip pat galima statyti ant šono. Šiuo atveju nustatyti įrenginio pasvirimo kampą ir nežymiai pakelti jį nuo paviršiaus padės reguliuojamos kojelės. Kiekviena iš grotuvo padėčių sudaro įspūdį, tarytum įrenginys būtų padėtas ant oro pagalvėlės.

Po minimalistine "DVS450H" išore slepiasi pažangios technologijos. Jis kurtas galvojant apie įvairaus skaitmeninio turinio mėgėjus, "DVS450H" atkuria "DivX HD" vaizdus, visų tipų kompaktines ir DVD plokšteles, taip pat nuskaito MP3, WMA ir JPEG failus. "DVS450H" turi ir USB jungtį, per kurią galima prijungti išorines duomenų laikmenas su nuotraukų, muzikos ar filmų kolekcijomis. Grotuvas atkuria padidintų 720p, 1080i ir 1080p raiškų DVD įrašus, suteikiančius galimybę patirti visavertę raiškiąją televiziją (HD) ir mėgautis natūralesniais bei ryškesniais vaizdais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją