Astrologai teigia, kad pasibaigus retrogradinei Merkurijaus planetos fazei, kai kurie Zodiako ženklai galės grįžti į savo gyvenimo vėžes.

Kaip žinote, retrogradinis ciklas visada stabdo pokyčius, kelia problemų ir verčia nervintis. Tai laikas, kai viskas vyksta ne pagal planą.

Tačiau nuo sausio 18 d. padėtis pasikeis. Tai labiausiai pastebės trys Zodiako ženklai.

Avinas

Žvaigždės sako, kad Avinas gali turėti tam tikrų sveikatos problemų. Pavyzdžiui, sunki ligos forma arba peršalimo komplikacijos. Po sausio 18 d. jie jau bus sveiki.

Jei namuose sugenda kai kurie prietaisai arba kyla problemų su automobiliu, pagaliau bus rastas sprendimas. Visi kivirčai su artimaisiais baigsis gera nata.

Mergelė

Mergelės labai nerimauja dėl to, kad nespės laiku užbaigti darbų. Sausio 18 d. jie taps aktyvesni ir produktyvesni, todėl nėra pagrindo nerimauti.

Taip pat po šios datos Mergelės galės susirasti naują pomėgį, pavyzdžiui, pradėti užsiimti joga ar fitnesu, užsirašyti į šokių ar anglų kalbos kursus.

Ekspertai teigia, kad šio ženklo atstovams seksis bet kokia veikla.

Skorpionas

Skorpiono „sąstingio“ laikotarpis buvo dėl to, kad Naujųjų metų šventėms jie turėjo gerą poilsį. Ir kažkodėl jie nesugebėjo įsilieti į darbo grafiką su nauja jėga.

Kaltininkas buvo Merkurijus, kuris jus nuvargina, atima jėgas ir neleidžia „išskleisti sparnų“.

Trečiadienį ir vėlesnėmis dienomis Skorpionų produktyvumas padidės.

Jie gali pasirašyti svarbius dokumentus, ką nors pirkti ar parduoti, planuoti keliones.

Žvaigždės taip pat prognozuoja romantiškus susitikimus, kuriuos inicijuoja patys Skorpionai.