Vidines Žuvų galias pažadinsiantys metai. Jie suteiks jums vidinės stiprybės, jėgų įveikti gyvenimo iššūkius bei sunkumus. Jų simbolis jums – melodingai skambantis varpelis, žadinantis jūsų kūrybines galias.

Metų pradžia Selenai ir Neptūnui viešint jūsų ženkle, pasižymės emociniu jautrumu, o kai kada gali priminti atsargų ėjimą per lūžtantį ledą.

Nuo sausio 27-os Venerai, o nuo vasario 19-os ir Saulei, atkeliavus į jūsų ženklą, jums ypač aktyvus laikotarpis.

Kovo mėnuo nuo 8-os d. atkeliavus į jūsų ženklą Saturnui, palankus darbų ir naujų finansinių šaltinių bei galimybių paieškoms.

Balandžio 4-tą d. iš jūsų ženklo iškeliavus Selenai, vėlesnis pavasario metas jums – ramesniam atokvėpiui. Jis norintiems augintis savo sparnus: atskleisti kūrybines galias ir talentus, įgauti daugiau pasitikėjimo savo jėgomis.

O liepos ir rugpjūčio mėnesiai galėtų būti sėkmingais dalykinėms ir asmeninėms pažintims, draugystei ir meilei.

Rugsėjis labiau tiktų aktyviam poilsiui, atostogų kelionėms. O spalis – intelektualiai veiklai, deryboms, sutarčių rengimui, naujiems jūsų projektams.

Lapkritį į pirmą planą kils tarpusavio santykių klausimai. Kai kam tai bus metas apsispręsti, kuriuo keliu pasuksite toliau.

Šį ir gruodžio mėnesiais daugiau laiko skirkite kūrybai, saviraiškai ir asmeniniam tobulėjimui. O širdį tegu šildys artimo meilė ir gerumas.