2023-ieji Svarstyklėms – vidinių atradimų metai. Jų dienomis norėsis atverti, tarsi lobių skrynią, jumyse glūdinčius sugebėjimus ir talentus, susitelkti ne tik ties savo karjera, bet ir daugiau laiko skirti savo asmeniniam gyvenimui, mylimiems žmonėms, atverti širdyje glūdinčius savo gilius jausmus.

Tad šių metų simbolis jums – lobių skrynia.

Sausio 22-trą prasidėjęs Vandens Triušio metų ciklas stiprins jūsų diplomatinius sugebėjimus, kurie galėtų būti jums raktu į sėkmę.

Pavasario mėnesiai stebins, džiugins naujomis idėjomis. O štai balandį būkite greiti ir ryžtingai įveikite savo abejones. Vėlesniais mėnesiais neskubėkite atsipalaiduoti – jums pats laikas, kaip finišo tiesiojoje, susitelkimu ir atkaklumu įveikti pasitaikančias kliūtis.

O štai liepos 18-tą į Jūsų ženklą atkeliavus Nusileidusiam Mazgui, vėlesniais vasaros ir rudens mėnesiais dažniau norėsis grįžti prie buvusių idėjų.

Spalis jums palankus naujų veiklos krypčių bei papildomų finansinių šaltinių paieškoms. Tai šaunus metas draugystei ir meilei. Kai kas šiuo metu gali atnaujinti gražius tarpusavio ryšius, įkvėpti ar sustiprinti aistrą šeimoje tarpusavio santykiuose.

Lapkritį ir gruodį kurkite namuose jaukumą, draugiškai dalinkitės vaikų priežiūra, darbais, bei smagiais kūrybiniais patyrimais.