Avinams tai ryškūs, greitų veiksmų, aiškumo ir stiprios vidinės šviesos metai. Jų simbolis jums šiais metais galėtų būti ryški kometa, apšviečianti gyvenimiškas situacijas ryškia šviesa, atnešanti į gyvenimą netikėtumus, pokyčius, o kartu ir naujas netikėtas galimybes.

Jums ypač palankūs, Jupiteriui, Chironui, o nuo vasario 20-os ir Venerai, keliaujant jūsų ženklu, pirmieji trys metų mėnesiai. Jie – energingiems, gyvenimą į gera keičiantiems veiksmams, verslo kūrimui, naujų darbų paieškoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams, nekilnojamo turto operacijoms.

Kartu su pavasario lygiadieniu į jūsų ženklą įžengus Saulei, ryškiau matysite tai, ką reikėtų keisti, kokią kelio kryptį toliau rinktis. Atsinaujinimui, atgimimui, draugystės ir meilės giliems jausmams šaunus laikas po balandžio 20-os įvyksiančio pilno Saulės užtemimo. Šis metas palankus ir pribrendusiems karjeros pokyčiams.

Svarbiausias permainas įgyvendinkite iki gegužės 17-os, kol dar Jupiteris keliauja jūsų ženklu. O štai vėlesniais mėnesiais Selenos viešnagės jūsų ženkle įtakoje – jums ramesnis atokvėpio, apmąstymų metas. Tuo metu siekiant sėkmės, savo kelyje reikės daugiau pastangų, atsargumo, o taip pat didesnio pasitikėjimo savo jėgomis.

Liepos 18-tą į jūsų ženklą atkeliavęs Kylantis Mazgas vėlesniais mėnesiais ryškiau rodys tolesnę kelio kryptį, įneš į gyvenimą aiškumo, konkretumo, tačiau dėl didesnės sėkmės gali tekti ir pakovoti. Nuo lapkričio 4-os d. Selenai iškeliavus iš jūsų ženklo, stiprės pasitikėjimas savo jėgomis, noras veikti greitai, tad du paskutiniai mėnesiai šaunūs ne tik giliems jausmams, bet ir veržliam jūsų judėjimui į priekį, aukštesniems karjeros siekiams.