112
Kitas

Jautis

Jau savaitės pradžioje į paviršių kils buvę neaiškios situacijos, tai, kas buvo iki šiol nutylima.

Ketvirtadienis, gruodžio 22-oji – jautrus virsmo metas. Sudėtingesnių astrologinių ritmų įtakoje būkite atidesni keliuose ir buityje, venkite konfliktų. Saulei perėjus iš Šaulio į Ožiaragio ženklą, į pirmą planą kils tikrosios vertybės.


Prasidėjus Mėnulio jaunačiai norėsis svajoti, kurti gražius ateities planus. Susėdę su artimaisiais prie Kūčių stalo dalinkitės ne tik duona, bet ir gerumu. Laukiant Kalėdinio stebuklo, norėsis tikėtis pasaulyje taikos, namuose – santarvės, kažkam sulaukti ilgai išsvajotos meilės, surasti stabilų finansinį šaltinį, sieksite patirti vidinę ramybę ir harmoniją.

Tegul kartu su Šventomis Kalėdomis į širdį atkeliauja tyli laimė, sielos ramybė, tikėjimas šviesesne, taikesne ateitimi.

Daug meilės ir puikių jums švenčių!

Avinas

Permaininga savaitė. Pirmoje jos pusėje galite būti sukte įsukti į darbų karuselę. O antroji savaitės pusė gali priminti minkštą katinėlio kailiuką. Kai ir jums, kaip tam katinėliui, norėsis daugiau poilsio, švelnumo ir meilės, o to nesulaukę, ar paglostyti prieš plauką, galite išleisti ir nagučius.

Savaitės pradžioje dar norėsis skubėti, pabaiginėti darbus, labiau pasirūpinti besibeldžiančiomis į duris šventėmis. Vis tik šiomis dienomis skubėkite lėtai. Tiek keliuose, tiek darbuose. Svarbu, kad neprasprūstų pro jūsų žvilgsnį tai, kas iš ties jums brangu, neišbyrėtų, tarsi laiko smėlis tarp pirštų, nepaliekant to esminio. Tai aktualu jau savaitės pradžioje.

Savaitės viduryje šaunu būtų stabtelėti, kad galėtumėte susivokti savyje, susidėlioti prioritetus. Ketvirtadienį Saulei įžengus į Ožiaragio ženklą, ir jautrių Mėnulio ritmų įtakoje, metas tiktų gilesniems apmąstymams. O Kūčių vakaras – ypatingas laikas vidinės ramybės paieškoms. Sulaukus Šventų Kalėdų, pats metas smagioms žiemos pramogoms, renginiams, įdomiems stalo žaidimams.

112
Kitas

Jautis