Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpione šiandien nebus nusiteikęs suteikti asmeninės stiprybės. Dirglumas, nepasitenkinimas, emocijų nestabilumas. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Bus sunku nurimti viduje, nes gali kilti ryškios emocijos – tiek teigiamos, tiek neigiamos. Galbūt greitai ir stipriai susinervinsite, jausite pyktį, tačiau po kurio laiko greitai galėsite pajausite didelę naudą ar galią to. Dienoje daug situacijų gali atrodyti nuobodžios, neįdomios ir norėsis kažko naujesnio. Pokyčio ar permainų. Stenkitės tai pasiekti, nes kitaip gali kilti nervingumas, viskas erzins. Dienoje gali įvykti nepatinkančių permainų, kurios galimai užklups netikėtai. Tai ir bus tas ženklas, kad tą sritį atėjo laikas patobulinti. Sugalvoti kokią naujovę joje. Gali atsirasti noras, kad nenorite gilintis į jausmus ir problemas, labiau norite siekti tikslų, tenkinti ego norus.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Daug tiek fizinės, tiek dvasinės stiprybės. Palanki diena sportuoti, lavinti savo konkurencijos įgūdžius, o tokiu būdu jausitės stipresniu. Laikykite konkurentus sau lygiais.


Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite, jog papuolate į elektros srovę. Jus viduje šiek tiek krato, purto. Su tokiu jausmu jūs turite eiti į problemas ir jas spręsti. Nugalėti visus sunkumus, kurie anksčiau atrodė per sunkūs. Pajauskite, ką jaučiate, jei sustojate, kai ta elektra jūsų viduje? Judėkite ir veikite.