112
Kitas

JAUTIS

Pateikiame ištrauką apie viršininkus iš pagaliau ir lietuviškai išleisto tarptautinio bestselerio – vieno žinomiausių ir įtakingiausių pasaulyje astrologų Gary Goldschneider DIDŽIOSIOS ASTROLOGIJOS KNYGOS.

Didžioji astrologijos knyga

AVINAS
Kovo 21 d.– balandžio 20 d.

Avinas viršininkas

Avinai viršininkai yra lyderiai iš prigimties. Taigi kolektyvui nekils daug dvejonių, kuria kryptimi veikti. Akivaizdu, aišku ir reiklu – šie ugningi individai iš darbuotojų reikalaus įvykdyti kiekvieną įsipareigojimą ir skirti visą energiją bei dar daugiau. Patogiai jausdamiesi šiame vaidmenyje, jie trokšta priimti sprendimus ir pamatyti, kaip jie vykdomi. Būdami tikri individualistai jie natūraliai gerbia ir kitų individualumą. Jie yra stebėtinai atviri ir netgi tikisi, kad jų darbuotojai veiks patys, kai supras, ko iš jų tikimasi.

Kaip prašyti Avino viršininko pakelti atlyginimą

Avinai viršininkai tikriausiai jums iš anksto tai numatys. Panašu, kad jie pasiūlys jums jį padidinti (patys, jeigu jūs to nusipelnėte), netgi jei to neprašysite. Tačiau tai taip pat reiškia, kad jeigu to prašysite, tikriausiai jums bus atsakyta. Avinai viršininkai mėgsta būti kilniaširdžiai, bet tik tada, kai tai yra garantuota. Jiems sukelia didelį įspūdį ir susidomėjimą jūsų atliktas dramatiškas sandoris, suteikiantis kolektyvui naują kibirkštį ir kryptį. Stabilus ar darbštus elgesys juos mažiau žavi, todėl ištikimo, bet neatkreipiančio į save dėmesio darbuotojo jie gali ir nepastebėti.

Sprendimų priėmimas ir Avinas viršininkas

Avinai viršininkai visus svarbius sprendimus paprastai priima patys ir dažniausiai neprašo jūsų patarimo. Taip sakant, jiems patinka, kad būtumėte ryžtingas, kai kalbame apie jūsų pačių priimamus sprendimus, tik sulaikykite kvėpavimą, kai jie pamatys, ką jūs padarėte. Priimdami sprendimus ir duodami įsakymus Avinai viršininkai netoleruos nepaklusnumo ir nesusipratimų. Taip pat jie dažnai nekeičia nuomonės. Susidūrę su sunkumais ar nesėkmėmis jie gali suversti kaltę jums, rodydami į tai, ką jie suvokė kaip jūsų lankstumą ar silpnumą. Kai gyvenimas ima darytis sunkus, geriausia drąsiai įgyvendinti jų doktrinas ir švelniai priminti apie jų originalius įsakymus.

Kaip padaryti įspūdį ir / arba motyvuoti Aviną viršininką

Pirmas žingsnis yra atkreipti Avino viršininko dėmesį. Geriausia tai padaryti ne nuolatiniais švelniais priminimais apie save, bet paprastu, gerai apgalvotu planu, kuris gali greitai prasiskverbti pro Avino gynybą. Jį pristatykite kai būsite tik dviese, kadangi nepatariama trikdyti Aviną viršininką prie kolegų. Nebandykite „šliaužioti“ prieš Avinus viršininkus ar pristatyti savo kalbą užuolankomis ar subtiliai – nuo to jie taps dar nekantresni. Trenkus savo planą kaip žaibą iš giedro dangaus, geriausia kurį laiką palikti juos apstulbusius ramybėje. Jie sugrįš prie jūsų tada, kai bus pasiruošę.

112
Kitas

JAUTIS

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją